HISENSE SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 09.03.2024

0

Máme tu první jarní SESTAVU KOLA!

 

V tomto kole padlo mnoho branek, trefilo se mnoho střelců a mnoho hráčů zvládlo zazářit.

 

Pojďme se podívat na tu nejlepší jedenáctku, složenou z nejefektivnějších hráčů tohoto kola. Najdete v ní i SVÉHO FAVORITA?

Jako první v naší sestavě kola figuruje brankář Tůma z Votic, který se statnou mírou zasloužil o výhru svého klubu nad silnými Klecany. Tůma odehrál celý zápas a i díky němu vybojovaly Votice tři veledůležité body v boji o záchranu.

Druhým členem sestavy je obránce z Jinočan, Pelikán, který byl u vypjatého zápasu svého celku s kladenskou rezervou. V posledních vteřinách zápasu vystřelil Jinočanům bod a zajistil tak svému klubu přijatelný výsledek na hostující půdě. Odehrál velmi dobrý zápas.

Druhým obráncem v sestavě je Severin z Rakovníka, který se svým klubem deklasoval Podlesí rozdílem pěti branek. Nejvyšší výhru tohoto kola zapečetil brankou a výborným herním projevem.

Dále tu máme hráče z vedoucích Tuchoměřic. Stehno se zapsal do tabulky střelců proti statečnému Jílovišti a napomohl tak lídrovi k podstatné výhře v úvodu jarní části. Postaral se o velmi dobrý výkon a jeho branka se ve výsledku ukázala jako rozhodující.

Pojďme se podívat na záložníky. Votický Kramný svým rozhodujícím gólem zařídil svému celku velmi cenné tři body proti Klecanům, které tento zkrat postavil do hodně nestabilní pozice. Kramný se tak stal hrdinou dne a bude i nadále vést svůj tým k záchraně.

Červený z Rakovníka předvedl výborný výkon v zápase proti Podlesí. Vstřelil pojišťující čtvrtý gól a jeho herní projev výrazným způsobem napomohl druhému celku tabulky ke třem bodům. Velmi dobrý výkon.

Spoluhráč Červeného z Rakovníka se do zápisu dostal hned dvakrát. Wajshajtl se proti Podlesí ukázal v tom nejlepším světle, když nejdříve navýšil na 3:0 a následně dokonal kanonádu posledním gólem jeho celku. Výhra byla pro jeho celek opravdu zasloužená a on sám se na ní dosti poznamenal.

Dále tu máme hráče Kosoře, Nehodu, který rozhodujícím gólem zajistil svému klubu důležitou výhru nad Nelahozevesí. Jeho branka z 66. minuty se mu opravdu povedla a svůj herní výkon tak dokázal přetavit v decisivní moment zápasu.

Hrdinou Příbrami se stal Slepička, který dokonal neuvěřitelný obrat Spartaku a zajistil týmu tři body proti Vestci. Jeho branka z devadesáté minuty byla opravdu ukázková, když krásným lobem překonal brankáře soupeře.

Hájek, útočník Berouna, rozhodl utkání proti Sedleci-Prčicím poté, co zkušeně proměnil penaltu a poslal v závěru svůj celek do vedení. Jeho tým se díky jeho zásahu dostal na průběžné desáté místo tabulky a i nadále se bude snažit vyšplhat výše.

Posledním členem naší sestavy kola je Jeník z Příbrami, který předvedl proti Vestci velmi nadstandartní výkon. Kromě dvou branek, které dostaly Spartak zpátky do hry, zaznamenal excelentní výkon, který obrovskou mírou napomohl klubu k výhře ve vyrovnaném zápase.

 

Přikládáme fotografie od Davida Svobody, jeho tvorba zde.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.03.2024 11:46 do 13.03.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.