HISENSE SESTAVA PODZIMU - Podzim - Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

1

Hlasujte v HISENSE sestavě podzimu I.A třídy sk. A! 

Zeptali jsme zástupců všech klubů a požádali o doporučení nejlepších hráčů uplynulé části sezóny! Jak to dopadlo? Týmy jsou seřazeny podle svého umístění.

 

Strunkovice: Za celý podzim jen osm inkasovaných branek! Touto bilancí se lídr tabulky rozhodně může chlubit a stejně tak Zdeněk Vojtíšek, kterého trenérský štáb označil za hráče podzimu. Strunkovický brankář potvrdil své kvality a táhne tým za postupem do krajského přeboru.

 

 

Zlatá Koruna: Koho zvolili za nejlepší hráče podzimu v kabině Zlaté Koruny? Nejvíce hlasů obdržel v hlasování týmu Jan Šebelka (podhrotový útočník, 6 gólů), následoval defenzivní záložník Marek Kroneisl a útočná dvojice Václav Beránek (2 góly) a Matěj Král (6 gólů).

 

SK Planá: Jakub Hotový, to už je léta plánská jistota. Nezklamal ani na podzim, naopak, opět se blýskl množstvím skvělých zákroků. Odchytal všechny zápasy, inkasoval jen jedenáctkrát, šestkrát vychytal čisté konto. Martin Cimerhanzl byl oporou na pozici středního obránce a přidal i dvě branky. Pavel Svoboda sice přišel do týmu až v průběhu podzimu, ale ihned strhl spoluhráče k vítězným zápasům, sám se trefil dvakrát.

 

Vodňany: Mezi největší opory vodňanského celku patřil na podzim střední záložník Jaroslav Volmut (tři branky), stoper Milan Brož (dvě branky) a nestárnoucí Karel Kukla, pravý krajní záložník (rovněž dvě vstřelené branky).

 

Kaplice: V Kaplici se dařilo devatenáctiletému Jakubu Česákovi, spolu s Gregušem či Kolouškem nastupující střelecké generaci jihočeského fotbalu. Nasázel osm branek.

 

Vimperk: I ve Vimperku se stejně jako třeba ve Zlatce hlasovalo o pozici nejlepšího hráče podzimu v kabině. A zvoleni byli dva věkem dorostenci! Stoper Adam Kliment a střední záložník Jaroslav Uhlík pravidelně nastupovali v áčku a předváděli stabilně kvalitní výkony, ale také si poctivě plnili povinnosti v dorostenecké kategorii.

 

Dolní Dvořiště: Kouč týmu měl jasno – hráčem podzimu byl střední záložník Šimon Štifter (7 gólů). A velká spokojenost zavládla i s výkony druhého střeďáka týmu, Patrika Micáka (1 gól).

 

Sousedovice: Kanonýr Josef Šourek si hned od úvodu ročníku myslel na umístění v popředí tabulky střelců. A ukázalo, že právem, se 13 góly se dělí o post podzimního střeleckého krále. Tým se mohl maximálně opřít i o brankáře Tomáše Holého.

 

Prachatice: Tatran prožil po sestupu rozpačitý podzim. V mnoha zápasech, ze kterých odešel s prázdnou, měl přitom herně navrch. Obrovský progres za podzim udělal brankář Matyáš Osvald, z jeho týmu šla na jeho výkony jen chvála. V obraně se tým mohl plně spolehnout na Jakuba Rauschera (1 gól), ze záložníků se nejvíce dařilo Ondřeji Švábovi (4 góly).

 

SK Čkyně: Z týmu Čkyně trenér za podzim vyzdvihl výkony brankáře Patrika Drnka, Čkyně inkasovala jen šestnáctkrát a Drnek prokazoval celý podzim nadprůměrnou výkonnost. Naopak mužstvo trápila produktivita, ale Josef Král ve středu zálohy neslevil ze svého standardu a opět byl ve hře stěžejním hráčem týmu (za podzim dal jednu branku).

 

Borek: Martin Leština prostě umí a ukázal to i na podzim, k výborným výkonům přidal i dvě branky. V útoku pak před zraněním zářil David Hájek, stihl nasázet šest branek.

 

Kamenný Újezd přivedl na světla I.A rozdílového útočníka, mladíka Jakuba Greguše. Stihl dát šest branek, ale podle jeho výkonů je možné očekávat, že možná ještě více branek by mohlo z jeho strany přijít na jaře. Přece jen zkušenosti z divizních zápasů se o dvě patra níže neztratily. Je nejlepším hráčem Kameňáku.

 

Blatná: V Blatné byli za podzim nejvíce spokojeni s výkony Jakuba Levého.

 

Hrdějovice: Týmu se podzim po postupu o level výše vůbec nepovedl a posbíral jen pět bodů. Spoleh ale byl na výkony obránců Pavla Voráčka a Luboše Kučery.

 

Ze zmíněných hráčů jsme se pokusili vybrat jedenáctku hráčů, i s ohledem na to, aby zastoupení mělo co nejvíce klubů. Jak se vám výsledná sestava líbí? Hlasujte pro svého favorita.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 11. 2023 18:17
Ten Kliment to je hodně blbej vtip