HISENSE SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 08.10.2023

0

V osmém kole soutěže jsme měli možnost být svědky mnoha skvělých výkonů, které předváděli hráči z mnoha celků. Pojďme se aktuálně podívat na redakcí vybranou nejlepší jedenáctku, která nám toto kolo ukázala, že na to opravdu má. Výběr však musel být vážně velmi úzký, takže se nedostalo na všechny. Najdete zde i svého oblíbence? 

Do naší sestavy kola se jako první dostal bravurní Klíma z Mšeci - Nového Strašecí(dále jako Mšec- NS), který dokázal předvést skvělý výkon v zápase s Braškovem a svůj tým podržet, když bylo potřeba. Ukázal nám poměrně mnoho výborných zákroků a bez něj by určitě Mšec - NS neuhrálo takový výsledek, jaký uhrálo. Ukázkou nám mohou být jeho zákroky v druhém poločase. První obrannou složkou našeho úzkého výběru se stal kvalitní obránce Ducár, spoluhráč Klímy, jenž se také představil v dresu Mšeci - NS proti Braškovu a ukázal nám, že hrát dobrý fotbal mu opravdu jde. Dokázal podržet tým vzadu a když bylo třeba, posouval se s týmem i do útočné fáze. Třešničkou na dortu byla jeho rozhodující branka, kterou zajistil svému celku všechny tři body. Skvělý výkon. Druhou složkou našeho kádru, co se obrany týče, je Jedlička ze Lhoty, který se ukázal v zápase proti Lánům. Kvalitní výkon kvalitního hráče. Lány dělaly Lhotě častokrát velké problémy a obrana tak dostávala dost zabrat. I díky jeho výkonu dokázal tým Lány porazit a zapsat tři body do tabulky. Třetím členem sestavy kola se po zásluze stal Beneš z Libčic po povedeném zápase se Zavidovem. Jeho výkon byl více než nadprůměrný a trenér s ním byl po konci utkání určitě spokojený. Nejenže skvěle plnil své obranné úkoly, ale navíc se v zápase i na pár gólech sám podílel, včetně jedné vstřelené branky, a pomohl tak týmu k nejvyšší výhře dosavadního průběhu soutěže.

 

Přesouváme se na zálohu. Prvním členem zálohy sestavy kola je T. Tenkl z Libčic, spoluhráč Beneše, který nejenže vstřelil proti Zavidovu hattrick, ale navíc svým výkonem dokázal sobě, nám i trenérovi, že dokáže hrát velmi dobrý fotbal. Na place byl aktivní, rychlý a mrštný, čímž se propracoval do role, ve které se často zapojoval do hry. Velmi dobrý výkon. Dále se přesouváme na Čermáka ze Lhoty, hráče, který rozhodl zápas proti Lánům a zajistil tak svému celku všechny možné body. Skvělý herní projev. Dále tu máme M. Vitnera z Hředel,který se předvedl v utkání proti Švermovu, když vstřelil vítězný gól a pomohl tak svému celku k důležité výhře. Velmi povedený zápas pro skvělého hráče, jehož branka z přímého kopu byla velmi pohledná. Stříška z Velké Dobré pomohl dvěma góly potvrdit výhru proti soupeři z Libušína a velkou měrou tak nasměroval Dobrou k vítězství. Parádní výkon v podání tohoto hráče, obohacen o gól z přímého kopu. Dalším článkem sestavy je Weis, spoluhráč minulého hráče kola Racochy z Dobrovíze, který si proti Kladnu připsal rozhodující gól a i jeho celkový výkon byl velmi nadprůměrný.

 

A. Vitner z Hředel vstřelil branku proti Švermovu a i jeho celkový výkon byl výborný. Na hřišti byl dost vidět a napomohl tak svému celku k tříbodovému zisku. Posledním členem naší sestavy se pro toto kolo stal Kubík z Vraného, který vstřelil proti Hostouni “B” hattrick, ve kterém se nacházel také rozhodující gól, kterým zajistil svému klubu tři body. Výtečný výkon parádního playera.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2023 06:24 do 11.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.