HISENSE SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 24.09.2023

0

V šestém kole soutěže jsme měli možnost být svědky mnoha skvělých výkonů, které předváděli hráči z mnoha celků. Pojďme se aktuálně podívat na redakcí vybranou nejlepší jedenáctku, která nám toto kolo ukázala, že na to opravdu má. Výběr však musel být vážně velmi úzký, takže se nedostalo na všechny. Najdete zde i svého oblíbence? 

Do naší sestavy kola se jako první dostal výtečný Pejša ze Lhoty, který dokázal předvést skvělý výkon v zápase s lídrem z Dobrovíze a svůj tým podržet, když bylo potřeba. Ukázal nám mnoho výborných zákroků a bez něj by určitě Lhota neuhrála takový výsledek, jaký uhrála. Obrovský nápor Dobrovíze by bez něj jeho tým opravdu nepřežil. Parádní výkon lhorecké jedničky. První obrannou složkou našeho úzkého výběru se stal skvělý obránce Jedlička, jenž se stejně jako Pejša představil v dresu Lhoty proti Dobrovízi a ukázal nám, že hrát dobrý fotbal mu opravdu jde. Dokázal podržet tým vzadu a když bylo třeba, posouval se s týmem i do útočné fáze. Obrana Lhoty v tomto zápase měla opravdu mraky práce, byl tak pro tým velmi prospěšný. Skvělý herní projev. Druhou složkou našeho kádru, co se obrany týče, je P. Danda z Vraného, který se ukázal v zápase proti Švermovu. Na začátku druhého poločasu zapsal branku a jeho defenzivní činnost stála také za to. Kvalitní výkon kvalitního hráče. Třetím členem sestavy kola se po zásluze stal D. Portužák z Libušína po povedeném zápase se Zavidovem. Kromě obdržené žluté karty, které se v této anketě věnovat nebudeme, zapsal obránce skvělý výkon a pomohl tak svému celku k vydřeným třem bodům. Dobrý herní projev tohoto obránce.

 

Přesouváme se na zálohu. Prvním členem zálohy sestavy kola je Kapek z Mšeci - Nového Strašecí, který nejenže vstřelil proti Lánům hned po dvou minutách branku, ale ukázal nám všem, že dokáže hrát velmi dobrý fotbal. Na place byl aktivní, rychlý a mrštný, čímž se propracoval do role, ve které se často zapojoval do hry. Jeho rychlý gól navíc napomohl Mšeci získat body s těžkým soupeřem. Velmi dobrý výkon. Dále se přesouváme na Linharta z Velké Dobré, který sice proti Braškovu branku nezapsal, trenér i naše redakce se ale zajisté shodneme, že do sestavy patří. Byl na hřišti často v dění zápasu a zapojoval se do hry velmi často. Zápas se mu povedl a jeho tým dokázal soupeře porazit. Výborný výkon. Punčochář z Libčic se v tomto kole ukázal jako právoplatný zakončovatel a kannýr, když nejprve rozjásal spoluhráče a fanoušky svým povedeným přímým kopem a poté přidal i druhou branku, tentokrát hlavou. Díky němu Libčice zvítězily nad hostouňským “B”. Mladíček Chvojka, nová posila z SK Kladno, se v dresu Lhoty předvedl v utkání proti Dobrovízi, když vstřelil rozhodující gól a pomohl tak svému celku k těsné výhře o pouhou branku. Zápas byl velmi napínavý a soupeř z Dobrovíze byl většinu času lepší, na kvalitu se však nehraje - hraje se na góly. Ten jediný vstřelil právě Chvojka a získal tak pro svůj tým důležité tři body. Velmi povedený zápas pro skvělého hráče. Faktor z Velké Dobré pomohl svými dvěma góly zajistit svému celku důležité tři body za výhru proti soupeři z Braškova. Hráč tak zapsal už 8. gól v této sezóně a tabulce společně s kvalitním Kubíkem osamoceně vévodí. Parádní výkon v podání tohoto hráče.

 

Dalším článkem sestavy je Křenek, který týmu svým gólem zajistil výhru nad Libčicemi. Křenek se dokázal prosadit poprvé v sezóně a vzhledem k tomu, jakého si ho pamatujeme z ročníku minulého, můžeme jen očekávat, že ho branka nakopne. Výborný výkon. Kolbaba z Kladna se proti Hředlím ukázal ve své plné parádě. Jeho střežitel Rais s ním měl na lajně velké problémy a hráč Slavoje se tak často dostával k centru. Třešničkou na dortu pak byla jeho povedená střela na zadní tyč v závěru zápasu. Parádní výkon.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.09.2023 21:15 do 27.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.