HISENSE SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 17.09.2023

0

V již pátém odehraném kole soutěže jsme měli možnost být svědky mnoha skvělých výkonů, které předváděli hráči z mnoha celků. Pojďme se aktuálně podívat na redakcí vybranou nejlepší jedenáctku, která nám toto kolo ukázala, že na to opravdu má. Výběr však musel být vážně velmi úzký, takže se nedostalo na všechny. Najdete zde i svého oblíbence? Jdeme na to, je tu sestava kola!

Do naší sestavy kola se jako první dostal bravurní Bečirovič ze Hředel, který dokázal předvést skvělý výkon v zápase s Vraným a svůj tým podržet, když bylo potřeba. Ukázal nám mnoho výborných zákroků a bez něj by určitě Hředle neuhrály takový výsledek, jaký uhrály. Ukázkou nám mohou být například jeho zákroky proti najíždějícímu Kubíkovi, s kterými si nedokázal poradit pouze jedinkrát. Parádní výkon hředelské jedničky. První obrannou složkou našeho úzkého výběru se stal kvalitní obránce Havlíček, jenž se představil v dresu Velké Dobré proti Kladnu a ukázal nám, že hrát dobrý fotbal mu opravdu jde. Dokázal podržet tým vzadu a když bylo třeba, posouval se s týmem i do útočné fáze. Úplnou třešničkou na dortu byla jeho rozhodující branka, kterou zajistil svému celku všechny tři body. Skvělý herní projev.

 

Druhou složkou našeho kádru, co se obrany týče, je Nedvěd ze Švermova, který se ukázal v zápase proti Lhotě. Na konci prvního poločasu zapsal branku a jeho defenzivní činnost stála také za to. Kvalitní výkon kvalitního hráče. Třetím členem sestavy kola se po zásluze stal Šebesta z Braškova po povedeném zápase se Zavidovem. Poté, co vstřelil třetí branku svého celku, vypadalo to na obrat a tři body. Bohužel pro něj a pro celý Braškov dokázal Zavidov ještě srovnat. Střelec se ale stejně dostal do sestavy kola díky jeho skvělému individuálnímu výkonu.

 

Přesouváme se na zálohu. Prvním členem zálohy sestavy kola je Hlaváček z Hostouně, který nejenže vstřelil proti Mšeci branku, ale dokázal sobě, nám, i trenérovi, že dokáže hrát velmi dobrý fotbal. Na place byl aktivní, rychlý a mrštný, čímž se propracoval do role, ve které se často zapojoval do hry. Jeho rychlý gól navíc napomohl Hostouni získat body s těžkým soupeřem. Velmi dobrý výkon. Dále se přesouváme na Holého ze Zavidova, který si nejenže připsal vyrovnávací branku a přispěl tak k remíze s Braškovem, ale také předvedl nadprůměrný výkon a proto si zasloužil místo v naší nejlepší jedenáctce. Zavidov sice nejdříve pochopitelně mířil po výhře, v situaci, ve které se ale v průběhu zápasu ocitl, byl Holý pro tým spasitel.

 

Lánská opora, také zvaný Paluba se předvedl v utkání proti Libušínu, když vstřelil rozhodující gól a pomohl tak svému celku k těsné výhře o pouhou branku. Velmi povedený zápas pro skvělého hráče. Mrázek ze Mšeci pomohl svým srovnávacím gólem zajistit svému celku důležitý bod za remízu proti soupeři z Hostouně. Parádní výkon v podání tohoto hráče. Dalším článkem sestavy je Racocha, spoluhráč našeho minulého hráče kola, Faigla, z Dobrovíze, který týmu dvěma góly zajistil výhru nad Libčicemi. Pro Dobrovíz to je pátá výhra z pěti utkání a stále se tedy nachází na prvním místě.

 

Bechner ze Hředel rozhodl utkání proti Vranému a zajistil svému celku důležité tři body do průběžné tabulky. Jeho výkon byl více než uspokojující a do naší jedenáctky kola zaručeně patří. Když vynecháme jeho dvě branky a asistenci v tomto zápase, jeho celkový herní projev můžeme také hodnotit jako velice přínosný. Posledním článkem naší sestavy je Vaněk ze Švermova, který rozhodl o výhře svého klubu proti Lhotě. Vstřelil úvodní branku zápasu a stanovil tak celkovou dynamiku zápasu, která se již neměnila. Zaslouženě se tak objevil v naší sestavě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.09.2023 22:17 do 20.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.