HISENSE SESTAVA KOLA - 14.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 18.06.2023

0

Ve posledním kole soutěže se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenění hráče kola. Konkurence je toto kolo velká, objevilo se mnoho hráčů, kteří předvedli skvělý výkon. Hlasovat můžete do středečního poledne.

Naším vybraným brankářem se stal Javůrek z Lán, který předvedl mnoho velmi dobrých zákroků a především jeho zásluhou udržely Lány čisté konto a získaly všechny tři body. Mušálek z Lán si připsal další výhru a opět se dokázal také prosadit - tentokrát rovnou třikrát. Výhra nad Zavidovem jeho celku ještě více upevnila postavení v tabulce a jeho svědomitý výkon k výsledku velkým dílem napomohl. Skoupý pomohl své Mšeci porazit rozjetý Tatran Rakovník svými obrannými zákroky, ale i svou energií na hřišti. V první půli byl hodně vidět a po celý zápas předváděl svůj stabilně kvalitní výkon, ke kterému navíc přidal i branku. M. Čermák, stabilní opora Roztoků, hrál proti Hředlím dokonale. Zasloužil se o 4 branky a i o mnoho jiných akcí na hřišti a především díky němu hra Roztoků žila. Skvělý výkon. Obránce Hředel Sláma nám opět ukázal jeho obranné kvality. Mnoha zákroky pomohl svému celku v rámci možností ukočírovat Roztoky a dotáhl tak svůj celek alespoň k bodu.     Fedrhanc z Vraného nám znovu dokazoval své fotbalové schopnosti, když svému klubu napomohl hattrickem k vysoké výhře nad Hostouní. Svým projevem na hřišti dirigoval zálohu Sokola. Hruška z Roztoků vstřelil srovnávací brankuv úplném závěru proti Hředlím a obrovským dílem tak napomohl svému celku k bodovému zisku. Velmi dobrý, gólově obohacený výkon. Janoušek, mšecký záložník, svými dvěma góly pomohl udat výsledek utkání s Tatranem a i mimo jeho dva zásahy předváděl na place velmi kvalitní výkon.   Braškovský kanonýr Brodský se zas a znovu prosadil, tentokrát hattrickem rozhodl proti Lhotě. Edis Šahini si připsal další tři branky a jako obvykle předvedl spolehlivý výkon, na který trenér Tuchoměřic sází. Rychlík tak rozhodl o výhře nad Libušínem.
Doubek se velkým dílem zasloužil o vítĕzství Švermova nad Lubnou. Ke skvělému výkonu přidal i rozhodující branku a byl vidět opravdu hodně.       



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.06.2023 22:34 do 21.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.