HISENSE SESTAVA ROKU - Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezóna 2022/2023 teplického okresního přeboru je téměř u konce a tak je čas na sestavu uplynulého ročníku! To, kdo bude vyhlášen tím nejlepším, je pouze na vás! Neváhejte a hlasujte pro svého favorita právě teď! Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Jiří Trojan (TJ Sokol Unčín) - Skutečná stálice mezi třemi tyčemi v Unčíně. Jeho tým se kolo před koncem nachází na první příčce a to i jeho zásluhou. Pokud se nestane velký převrat, bude Jiří Trojan brankářem s nejvíce čistými konty v soutěži. Zápasy vám nevyhrávají pouzé góly do brankry soupeře, ale také váš gólman.

 

Vojtěch Mokriš (TJ Sokol Unčín) - V. Mokriš je obrazem dokonalého kapitána. Ze zadních linií dokáže usměrňovat cely mančaft. Je to velký vůdce, který si nebojí zařvat. Umí skvěle hlavou a ani střílení branek mu není vůbec cizí. Z pozice obránce jich nastřílel rovnou deset. O tom mohou někteří útočníci pouze snít.

 

František Persona (TJ Kopisty) - Hned několikrát se objevil v sestavě kola. Je to výborný silový obránce, v Kopistech patří mezi nejlepší. Pravidelně se objevoval v základni sestavě a svou defenzivní prací pomáhal týmu k odvrácení útoků. Není totiž důležité pouze góly střílet, ale také je neinkasovat.

 

Jaroslav Fürbach (TJ Proboštov B) - Definitivně jeden z nejlepších hlavičkářů v soutěži. Hlavičky většinou neprohrává, výskok má neskutečný. Má také skvělou rozohru a je z něj cítit na míči klid. Nebojí se vyběhnout si z defenzívy a vzít to trochu na sebe. Vyvážení balónu je jeho parketa.

 

Ondřej Kopaničák (TJ Sokol H.Jiřetín B) - Je to ofenzivní kanonýr s vytříbenou levačkou. Je to střelec k pohledání, Jiřetín na něj nedá dopustit. 26 branek a pozice druhého nejlepšího střelce soutěže mluví za vše. Potřebujete branku? Dejte míč právě jemu. Nebojí se to vzít na sebe a rozhdonout zápas.

 

Jaroslav Bruner (FK Rtyně) - Pro Rtyni je to důležitý článek kádru. Je to důrazný běžec, je velmi složité odstavit ho od míče. Není skvělý ale pouze na balónu, jeho parketou je i jeho odebírání. V novodobém slangu se lze bavit o box-to-box záložníkovi. Jeho dribling dokáže využívat k vytváření nebezpečných situací.

 

Ivo Nykodým (TJ Hvězda Trnovany) - Bez debat jeden z nejdůležitějších hráčů Trnovan. S 19 brankami je to nejlepší střelec týmu. Na jaře jeho celek neodehrál tolik utkání, ve kterých byl právě on minimálně jednou neskóroval. Jeho čuch pro góly pomohl týmu do top pětky.

 

David Náhlovský (SK Dubí) - Dle slov několika lidí jeden z nejlepších a nejvíce technicky nadaných fotbalistů v celé soutěži. Je výborně kondičně vybavený a střílí spoustu branek.

Michal Karrmann (kapitán FK Rtyně) : Měl by ještě dalších x let hrát vyšší soutěž a ne nás chudáky trápit v okrese. Je výborný.

 

Miroslav Trojan (TJ Sokol Unčín) - Útočník, který při driblingu má ten míč na noze snad přilepený. Za Sokol dává velmi důležité branky a pro tým je téměř nepostradatelným článkem. S 18 góly je nejlepším střelcem mančaftu. Bez jeho gólů by nemusel být jeho tým tam, kde se momentálně nachází, tedy na první příčce.

 

Lukáš Kopřiva (TJ Sokol Košťany) - Je to mladý šikovný fotbalista, který se před brankou málo kdy mýlí. Absolutně zasloužená nominace do sestavy uplynulé sezóny. Košťany si sice věřily na víc, s momentální šestou příčkou určitě spokojeni nejsou. Lukáš Kopřiva se i přes to vyhecoval k takovým výkonům, že je jedno kolo od výhry pomyslné zlaté kopačky. Jeho 28 vstřelených branek bylo pro tým nepostradatelných.

 

Daniel Kalabza (TJ Proboštov B) - D.Kalabza je jedním z tahounů Proboštova. Je to velmi mladý útočník, hlavně technik a zakončovatel. Před koncem sezóny po srážce se soupeřem sice dostal otřes mozku, několik dní na to se však opět objevil znovu na hřišti. Je to bojovník a srdcař. Se 17 brankami se také zařadil mezi nejlepší střelce sezóny.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.