HISENSE SESTAVA ROKU - Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezona 2022/2023 je u konce a my vám přinášíme jedenáctku nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku I.A třídy sk. A! Hlasujte pro nejlepšího Hráče sezony, se kterým se poté můžete těšit na zajímavý rozhovor! Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Petr Víšek (TJ Viktoria Vestec) - V celé sezoně vynechal pouze jedno utkání, připsal si sedm čistých kont a Viktorka se na něj nejen díky jeho zkušenostem mohla spolehnout v každém zápase.

 

Ondřej Noll (SK Kladno "B") - Kromě jednoho zápasu odehrál všechny, na pozici stopera působil v každém utkání velice jistě, a navíc vstřelil i několik důležitých branek.

 

Josef Obdržal (TJ Ligmet Milín) - Po celou sezonu podával velice spolehlivé výkony a na pozici stopera nebo defenzivního záložníka vždy operoval s vynikajícím přehledem.

 

Vlastimil Vidlička (TJ Viktoria Vestec) - Kdykoliv byl na hřišti, bylo to znát. Vestci se dařilo a defenzivní složka hry šlapala jako švýcarské hodinky.

 

Martin Macek (FK Jinočany) - Levá záloha byla po celou sezonu ve skoro každé Sestavě kola obsazena tímto mužem. Nejproduktivnější hráč Jinočan v tomto ročníku větral v každém utkání obranu soupeře a na hřišti dal o sobě pokaždé znát.

 

Milan Černý (FK Kosoř) - Nejlepší střelec Kosoře v této sezoně. Jako správný kapitán táhl v každém utkání svoje mužstvo, vymýšlel útočné akce a vždy patřil k těm nejlepším hráčům na place.

 

Chimezie Ezeala (SK Chlumec) - Každé utkání podával nadstandardní výkony. Zejména svou technikou a přehledem převyšuje tuto soutěž.

 

František Janoušek (TJ Jíloviště) - V každém utkání byl velice spolehlivý směrem dozadu, podporoval útok a zaznamenal několik asistencí. Po celou sezonu navíc nastupoval také za B-tým.

 

Jakub Dobiáš (SK Chlumec) - Bezpochyby největší útočná síla Chlumce v této sezoně. Většina útoků chodila přes něj, připsal si několik asistencí a se čtrnácti přesnými zásahy se stal nejlepším střelcem Chlumce v této sezoně.

 

Stanislav Gabriel (TJ Ligmet Milín) - S devětadvaceti brankami se stal nejlepším střelcem letošního ročníku. Fenomenální sezona.

 

Antonín Hrdina (MSK Klecany) - Nejlepší střelec Klecan a druhý nejlepší střelec celé soutěže. V každém utkání byl pro soupeře obrovskou hrozbou a táhl drtivou většinu veškerých útočných akcí svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.