HISENSE SESTAVA KOLA - 26.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 11.06.2023

0

Máme za sebou předposlední kolo III. třídy a jedno je jisté, že Černý Dub už nepřijde o první místo, jelikož Kamenná prohrála v Týně nad Vltavou. Z některých utkání si tak můžete přečíst reportáže i s některými ohlasy zástupců týmů. A kdo se dostal do ideální jedenáctky kola? Podívejte se a případně i zahlasujte pro svého favorita. Kdo se stane hráčem 26. kola? 

V brance je David Klepal z Dívčic, který proti Mladému pomohl několika kvalitními zákroky ke třem bodům. V obraně Lukáš Brousek z Nových Hradů, který vstřelil branku proti favorizovanému Lišovu. Posila z "A" týmu Marek Pešta z Týna vstřelil dvě branky proti Kamenné. Radek Hauser z Černého Dubu odehrál proti Lipí skvělé utkání, které ozdobil jednou branou z pokutového kopu. V záloze je Jaroslav Sejkora z Bavorovic, který vstřelil dvě branky v Mokrém a góly znamenaly tři cenné body. Dále je zde dorostenec Adam Mach z Kamenného Újezdu, který v přestřelce se Čtyrákem zaznamenal dvě trefy. Pavel Hezoučký z Dívčic opět ukázal, že patří ke gólovým hráčům, proti Mladému se trefil hned čtyřikrát. Alexander Jeroušek z Lišova "B" vstřelil branku v Nových Hradů, bohužel pro jeho mužstvo to stačilo je na bod. V útoku máme další posilu z "áčka" Vladimíra Dobala z Týna, který svým výkonem a gólem pomohl k cennému vítězství proti druhé Kamenné. Zdeněk Kroupa z Nových Hodějovic vstřelil dva góly proti Kolodějím a byl tak hlavním strůjcem povinného vítězství. Posledním členem naší sestavy je Milan Ďurica z Černého Dubu, který přidal na své konto další dvě branky. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.06.2023 22:41 do 14.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.