HISENSE SESTAVA KOLA - 25.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023

Datum kola: 04.06.2023

0

25. kolo nabídlo zajímavé výsledky, které různě zamíchaly průběžným pořadím tabulky. Kdo se do ALL-STARS týmu dostal a komu dáte svůj hlas?

BRANKÁŘ:

Petr Martinovský - Stal v čele obrany, která dokázala třetímu nejlepšímu útoku soutěže zamezit skórovat. Postupně zlikvidoval šance jesenických ostrostřelců Ference, Zelenaye nebo Černocha. Nezpochybnitelný muž zápasu.

 

OBRANA:

Radek Zahradník - Se svým druhým stoperem se skvěle doplňovali. Nepouštěl protihráče do vyložených šancí. Vyhrával veškeré osobní souboje. Využíval svých zkušenosti. Rozehrával zezadu hru a nekazil přihrávky. Díky své obětavé hře zablokoval několik střel a přihrávek, kdy hlavně svými obrannými zákroky obíral protihráče o míč. 

Jiří Jalůvka - Svou zkušenost a bojovnost prokázal i v utkání proti Ostravici. K prvnímu gólu se přes hostující obranu doslova probil.

Martin Černoch - Zkušený veřovický kapitán pomohl k vysoké výhře nad Skotnicí nejen dobrým výkonem, ale i jednou vstřelenou brankou.

 

ZÁLOHA:

Marek Socha - I přesto, že lídr z Kopřivnice na hřišti Starého Jičína prohrál, starší z bratří sochů rozhodně nezklamal a v utkání dokonce jednou skóroval.

Daniel Hatlapatka - Starojičínský hráč vstřelil vítěznou branku v utkání proti lídrovi tabulky z Kopřivnice a stal se tak domácím hrdinou.

Jan Vaněk - Šikovný klimkovický záložník podal dobrý výkon také na hřišti Trojanovic.

Tomáš Hirš - Jediný střelec Stachovic nastartoval na hřišti Palkovic k velkolepé honbě za bodem.

Tomáš Kopčo - Mladý a rychlý. Tak by se dal popsat záložník/útočník Ostravice, který svou rychlostí dělal velké problémy vlčovické obraně. Z brejku také vstřelil jednu branku.

 

ÚTOK:

Ondřej Giňovský - Po příchodu na hřiště oživil hru svého týmu. Díky své bojovnosti a neúnavnosti dělal po celou dobu hostující obraně problémy. Dostal se do několika šancí a vstřelil dva góly včetně vítězného. 

Jan Vrtný - V utkání se Stachovicemi se dostával do mnoha střeleckých pokusů. Navrch si připsal i jednu branku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2023 11:13 do 07.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.