HISENSE SESTAVA KOLA - 26.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 28.05.2023

0

Ve 26. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenění hráče kola. Konkurence je toto kolo velká, objevilo se mnoho hráčů, kteří předvedli skvělý výkon. Hlasovat můžete do středečního poledne.

V sestavě kola se jako první objevuje brankář Pejša z Lhoty, který byl u výhry svého klubu proti Mšeci a dokonce dokázal udržet čisté konto. Pochytal všechny dalekonosné pokusy a problém neměl ani s mnoha střelami z menší vzdálenosti. Prvním obráncem kola se stal pilíř defenzivy Tatranu Rakovník, Husák. Ten dovedl svůj tým k vysoké výhře nad Vraným a zajistil svému celku důležité tři body. V obraně byl opravdu vidět, zapsal si mnoho důležitých zákroků. Dalším hráčem v sestavě kola je Valín z Tuchoměřic, který opět předvedl skvělý obranný výkon a velkým dílem tak napomohl svému celku k výhře nad Švermovem. Stoper Braškova Urban se také dostal do naší sestavy kola po jeho výkonu proti Zavidovu. Pomohl svému týmu zvítězit mnoha obrannými zásahy a jeho celkový vliv na hru byl velmi velký. Posledním článkem naší sestavy kola, co se obrany týče, se stal obránce Lhoty - Vlasatý. Ten zažil po prohře z minulého kola proti Vranýmu vítězný zápas a ke třem bodům přidal i kvalitní herní projev. Byl vidět dopředu i dozadu a jeho výkon byl více než dostačující.

 

Prvním záložníkem naší sestavy kola se oprávněně stal Nejedlý z Roztoků, jenž vsítil proti Libušínu dvě branky a nasměroval tak svůj celek k cennému bodu. Dále zde máme Fotra z Hostouně, který týmu zařídil dvěma brankami výhru na domácím hřišti proti Lubné. Jeho branky byly ohromně důležité a herní projev opět nezklamal. Petr z Lán je dalším článkem naší sestavy. O víkendu se prosadil dvakrát při další výhře svého klubu a jeho výkon byl opět ohromně kvalitní. A přesouváme se na útok. 

 

V útoku opět zazářil Krovoza z Braškova, který proti Zavidovu vsítil hattrick a pomohl tak svému celku dotáhnout zápas k tíženým třem bodům. J. Beneš z Tatranu Rakovník si za svůj celek připsal tři góly a na hřišti byl vidět nejvíce ze všech hráčů. Jeho výkon dovedl Tatran k vysoké výhře nad Vraným. Posledním článkem sestavy se stal Danylych z Lhoty, který se trefil už po 2 minutách od začátku zápasu a rozhodl tak utkání proti Mšeci.

 

Fotogalerie od Davida Svobody, jeho tvorba také zde.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2023 10:40 do 31.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.