HISENSE SESTAVA KOLA - 25.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 21.05.2023

0

Ve 25. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenění hráče kola. Konkurence je toto kolo velká, objevilo se mnoho hráčů, kteří předvedli skvělý výkon. Hlasovat můžete do středečního poledne.

Prvním článkem naší sestavy kola se stal brankář Vranýho - Izera, který proti Lhotě udržel čisté konto, nedopustil se žádné hrubky a byl vždy na správném místě. Do sestavy se dostal také D. Portužák z Libušína. Ten svému celku pomohl přemoct Švermov, když mnoha obrannými zákroky přispěl týmu k udržení jednobrankového vedení až do úplného konce zápasu. Mušálek z Lán potvrdil i v tomto kole formu z posledních zápasů, když mimo svůj skvělý výkon dokonce opět vstřelil branku, tentokrát proti Roztokům. Posledním členem obrany se stal Kučera z Tatranu Rakovník, který s týmem zažil výhru proti Lubné a posunul se tak pryč z posledního místa. Jeho výkon v obraně byl velmi přesvědčivý a v zápase předvedl svou kvalitu.

 

 

Další hráč na naší soupisce je Krovoza z Braškova. Jeho celek o víkendu remizoval s Hředlemi, což je pro oba celky málo, ale alespoň pro člena naší sestavy to byl zápas velmi povedený. Krovoza ve 40. minutě srovnal stav zápasu a jeho celkový výkon byl velmi dobrý. Žďánský ze Zavidova proti Mšeci zapsal dva zásahy a jednu asistenci, čímž opět projevil svou velkou kvalitu. Jeho výkon byl po všech stránkách velmi dobrý a na hřišti byl opravdu vidět. Pelc z Hředel byl u remízy z Braškovem a jeho předvedený výkon byl opravdu nadprůměrný. Dobře kombinoval a na hřišti byl velmi aktivní. Dalším členem sestavy se stal Chlumský z Libušína. Ten zapsal proti Švermovu další branku a byl u mnoha dobrých akcí svého celku. Fungoval celý zápas a jeho výkon byl velmi spolehlivý. 

 

 

Vrána z Tatranu rozhodl proti Lubné a svým gólem tak konečně zajistil svému celku tři body. Jeho branka byla obrovsky důležitá a i jeho předvedený výkon byl skvělý. L. Vegricht z Tuchoměřic si v zápase proti Hostouňské rezervě připsal čtyři branky a pomohl tak týmu k demolici soupeře. Jeho branky byly velmi pěkné a zápas se i díky němu stal jasnou záležitostí. Posledním členem sestavy je Fedrhanc, kapitán Vranýho, který v zápase proti Lhotě vstřelil dvě branky. Jeho výkon jako kapitán byl i v tomto zápase výborný a dovedl tak své svěřence k vysoké výhře.

 

Fotogalerie od Davida Svobody, jeho tvorbu naleznete také zde.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2023 10:00 do 24.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.