HISENSE SESTAVA KOLA - 24.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 14.05.2023

0

Ve 24. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenění hráče kola. Konkurence je toto kolo velká, objevilo se mnoho hráčů, kteří předvedli skvělý výkon. Hlasovat můžete do středečního poledne.

Prvním členem sestavy kola se stal Jakub Pejša, který je jedním ze tří gólmanů v tomto kole, kteří dokázali udržet čisté konto. Navíc však jako jediný gólman bez obdrženého gólu dokázal se svým klubem získat všechny tři body. Jeho zákroky k tomu jeho celku pomohly opravdu výrazně. Michal Čermák si proti Švermovu připsal dvě branky a jeho celkový herní projev byl mnohem více než dostačující. Byl velmi rychlý na míči a tento zápas mu velmi sednul. Dále tu máme Martina Hlavu z Hostouně, který dokázal mnohokrát svůj tým vzdadu podržet a napomohl tak k čistému kontu. Profesorský výkon.

 

David Mrázek si za Hředle připsal svou první branku a pomohl tak k remíze s Mšecí. Jeho výkon vzadu i vepředu byl velmi nadstandartní. David Portužák si za Libušín připsal další skvělý výkon. V zápase byl vždy na správném místě a dokonce se mu po střele hostouňského Motlíka povedlo balón odkopnout z čáry a zabránit tak brance. Dominik Žďánský pomohl Zavidovu obrovským dílem k vysoké výhře nad Vraným. Svou krásnou utaženou střelou a poté umístěným obloučkem zařídil svému celku dvě důležité branky a trenéra určitě potěšil i jeho aktivní projev ve hře. Jakub Kala rozhodl jediným gólem utkání zápas proti Lubné a dovedl tak svůj celek k důležitým třem bodům.

 

Hostouňský Serhii Gritsu byl na hřišti proti Libušínu vidět možná nejvíce ze všech hráčů domácích. Byl kvalitní v práci s míčem, skvěle rozdával balóny a obranu hostí opravdu hodně zlobil. Roman Kapek ze Mšece předvedl skvělý výkon proti Hředlím. Nejenže vstřelil gól, ale měl i mnoho dalších šancí a často ho jen smůla dělila od další branky. Josef Brodský z Braškova pomohl svému celku dvěma zásahy ke konečnému bodu proti Lánům. Bod byl sice pro Braškov v tomto zápase málo, ale Brodský předvedl skvělý výkon a udělal pro svůj celek co mohl. Posledním členem naší sestavy se stal Matouš Merhaut z Roztok, který stejně jako Michal Čermák vstřelil za svůj celek proti Švermovu dvě branky a i jeho výkon byl celkově velmi kvalitní.

 

Fotogalerie od Davida Svobody, jehož tvorbu si můžete prohlédnout také zde.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2023 10:00 do 17.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.