HISENSE SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 30.04.2023

0

Ve 22. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenění hráče kola. Konkurence je toto kolo velká, objevilo se mnoho hráčů, kteří předvedli skvělý výkon. Hlasovat můžete do středečního poledne.

Naším vybraným brankářem se stal Martin Hůla z Roztok, který předvedl mnoho obrovsky důležitých zákroků a především jeho zásluhou udržely Roztoky čisté konto a získaly tři body. Tomáš Valín z Tuchoměřic si připsal další výhru s čistým účtem. Výhra 4:0 nad Zavidovem jeho celku ještě více upevnila první příčku a jeho svědomitý výkon k výsledku velkým dílem napomohl. David Portužák pomohl svému Libušínu porazit Lhotu svými obrannými zákroky, ale i svou energií na hřišti. V první půli odrážel střelu Lhoty na roh a po celý zápas předváděl svůj stabilně kvalitní výkon. Jakub Nejedlý z Roztok nejenže vstřelil rozhodující gól svého celku, ale také se zasloužil o mnoho jiných akcí na hřišti a především díky němu hra Roztok žila. Skvělý výkon. Obránce Švermova Karel Dušek nám opět ukázal jeho obranné kvality. Mnoha zákroky pomohl Baníku porazit Tatran a dotáhl tak svůj celek k tíženým třem bodům. Jiří Veselý z Libušína nám znovu dokazoval své fotbalové schopnosti, když svému klubu stejně jako minulý týden napomohl k hubené výhře 1:0 a svým projevem na hřišti dirigoval zálohu Baníku. Martin Kotouček vstřelil dvě branky v rozmezí jen pár minut a obrovským dílem tak napomohl Švermovu k zisku tří vodů. Velmi dobrý, gólově obohacený výkon. Jaroslav Mušálek z Lán svými dvěma góly rozhodl utkání s Vraným a pomohl svému manšaftu dostat se až na 8. místo v tabulce. Libušínský kanonýr Lukáš Křenek se zas a znovu prosadil, tentokrát jediným gólem utkání rozhodl proti Lhotě a navýšil svůj gólový účet už na 13 zásahů. Edis Šahini si připsal další branku a jako obvykle předvedl spolehlivý výkon, na který trenér Tuchoměřic sází. Rychlík tak pomohl k výhře nad Zavidovem. Hadj Abdellatif Makram Ben se velkým dílem zasloužil o vítĕzství Roztok nad Hostouní. Vybojoval přímý kop, z kterého vypramenil první gól a následně i on sám skóroval.         Foto David Svoboda - zde.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2023 10:00 do 03.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.