HISENSE SESTAVA KOLA - 20.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 16.04.2023

0

Ve 20. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete vyjímečné do čtvrtečního poledne.

Javor Bečirovič předvedl skvělý výkon v utkání s Libušínem. I přesto, že Hředle padly, tak Javor několika skvělými zákroky tým podržel a stále živil naději na bodový zisk. V obraně se dařilo Davidu Portužákovi, který přispěl profesorským výkonem nejen k výhře, ale také k čistému kontu. Luboš Osvald byl v zadních řadách svého týmu dost vidět. Braškov inkasoval pouze jednou, což bylo ovlivněno právě kvalitním výkonem tohoto zkušenéhé hráče.

 

Poslední člen obranné řady je Michal Jaráb. Ten má za sebou spolu se svými spoluhráči nelehké utkání ve Mšeci, které ale Vraný zvládlo i díky výkonu tohoto hráče vítězně a bez obdržené branky. Tři body v tomto duelu vystřelil parádní dělovkou Adam Fedrhanc, který jako správný kapitán a tahoun měl na vítězství vůbec největší podíl. Lukáš Košťák byl další jistotou v záložní řadě Vraného. Byl hodně vidět a společně s Fedrhancem dirigovali střed hracího pole.

 

Jan Maroušek ukázal jistý a poctivý výkon, navíc si připsal asistenci u jediného gólu Libušína, který rozhodl o vítězství Baníku. Tomáš Korčák se proti Švermovu trefil dvakrát a spolu s Neveďalem tvořili bezchybně se doplňující duo. Velmi dobrý výkon tohoto zkušeného ofenzivního hráče nemůže zůstat bez povšimnutí. Ondra Neveďal se trefil rovnou třikrát! Hattrickem tak táhl vítězné zavidovské tažení a ve Švermově na něj nebudou vzpomínat v dobrém.

 

Spasitelem Roztok se stal Matouš Merhaut, který v poslední desetiminutovce zaznamenal vyrovnávací branku a zároveň také velmi důležitý bod pro tým bojující o setrvání v soutěži. Zápas ve Hředlích rozhodl jedinou brankou Lukáš Křenek. Svým zásahem navíc posunul Libušín na průběžné druhé místo a ani tento kanonýr nesmí v naší top jedenáctce chybět.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.04.2023 11:59 do 20.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.