SESTAVA KOLA - 3.kolo MSFL , 2015-2016

Datum kola: 22.08.2015

0

Třetí kolo MSFL přineslo znovu zajímavé výsledky. Dočkali jsme se také 2 vysokých vítězství domácích týmů, Vyškov zostudil Líšeň 8:0 a Otrokovice porazili Třebíč 6:0. V tomto zápase střelecky zazářil Jan Silný, který vstřelil 4 branky a samozřejmě nechybí v sestavě kola.

V bráně se našlo místo pro Lukáše Prokopa. Tento brankář pomohl k těsné výhře Břeclavi nad Hlučínem 1:0. V zápase vychytal několik slušných šancí hostujícího týmu.

Ve tříčlenné obraně je nominován Michal Šrom. Sice naskočil na hřiště až 63. minutě, ale ukázal se jako výborný žolík. Po 11 minutách na hřišti rozhodl o výhře jeho Hulína nad domácím Uničovem. Dalším do party je velezkušená posila Vyškova s mnoha starty v 1. lize Jan Trousil. Znovu dirigoval obranu Vyškova a tentokrát se také prosadil střelecky z rohového kopu. Také tento další obránce rozhodl o výhře svého týmu. Miloš Kopečný hráč ligové rezervy Zlína střelil branku na horké půdě v Mohelnici a díky této brance si hosté odvezli všechny tři body.

V záloze figuruje Adam Hruzík. Ve šlágru kola rozhodl o výhře svého týmu MFK Vítkovice o výhře nad ambiciozní Kroměříží. Dalším je Tomáš Mazouch z Otrokovic. Dvěma brankami pomohl k debaklu proti Třebíči. Tento hráč skoroval a pomohl Vyškovu k největšímu debaklu kola a možná také celé sezony. Těžko bude někdo výsledek 8:0 dorovnávat. Filip Studený odehrál výborný zápas a držel zálohu Vyškova. Posledním ze záložníků zde figuruje Jan Šteigl. V nobém dresu HFK Olomouc se rozehrává k velmi dobrým výkonům. Podařilo se mu také ve 4. minutě zápasu střelit branku.

Do útočné trojice jsou nominováni.... Dominik Urbančok z Vyškova. Tento šikovný záložník Vyškova dokáže fanouška zaujmout. Podařilo se mu střelit 2 branky a s obranou Líšně si dělal takřka co chtěl. Když mu vyjde zápas je doslova k nezastavení. Střelcem kola se stává Jan Silný z Otrokovic. Proti Třebíči se prosadil hned čtyřikrát!!! Toto obdivuhodné střelecké představení můžete ohodnotit i Vy svými hlasy. Posledním útočníkem je Petr Nekuda z Prostějova. Dvěma brankami sestřelil rezervu Slovácka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2015 12:00 do 26.08.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.