Doufám, že zbývající zápasy zvládneme a zachráníme se, říká hráč 23. kola Lukáš Procházka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče 23. kola a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Brankář Lukáš Procházka nám v rozhovoru prozradil například to, co stojí za překvapivými výsledky Velkého Borku v jarní části sezóny nebo na jaké momenty v Borku nejraději vzpomíná!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství hráče kola. Čím jste si podle vás vysloužil nejvíce hlasů?
Děkuji! Asi tím, že vykonávám funkcí pokladníka a spoluhráči se jednomyslně rozhodli, že budou hlasovat pro mě, abych přispěl něco do klubové kasy. Já hlasoval pro spoluhráče Marka Mináře - v zápase 2+1. Pro mě jednoznačně hráč kola.
Vědí o vašem triumfu spoluhráči?
Ano, vědí. Myslím si, že většinu hlasů poslali právě oni. Díky, kluci!
O víkendu jste dokázali porazit jednoznačného favorita. Co bylo podle vás klíčem k úspěchu, že jste nad Libčicemi dokázali zvítězit?
To, že jsme dokázali proměnit čtyři šance v úvodních dvaceti minutách. Celkově jsme v tomto utkání byli velice nebezpeční v útočné fázi a mohli jsme přidat ještě několik branek. Bohužel, proti byl, už vždy připravený, hostující brankář.
Co jste si se spoluhráči a trenérem řekli před zápasem?
Hlavní slovo měl náš trenér Zbyněk Štrupl a nerad bych tady prozrazoval jeho taktické pokyny, které se nakonec ukázaly jako výborně zvolené.
V jarní části sezóny se vám daří podstatně lépe, než v té podzimní. Čím to?
Asi tím, že dokážeme proměňovat šance a děláme méně chyb. Možná máme více toho ,,fotbalového štěstíčka" nebo nás soupeři podceňují více, jak na podzim. Hlavně, aby se nám dařilo i ve zbylých zápasech. Jedním z důvodů může být také návrat Pepíka Ryby, který se vrátil po delší nucené zdravotní pauze. Dále možná také návrat našeho kapitána Pavla Jeřábka, který nám na podzim chyběl ve více jak polovině zápasů.
Ve Velkém Borku působíte již několik let. Na jaký moment v tomto klubu vzpomínáte nejraději?
Těch momentů a zážitků za ty roky je spoustu. Je hrozné, jak ten čas letí, ale rád vzpomínám na postupové sezóny do I.B třídy a úplně ze všeho nejraději vzpomínám na období v dorostu, kde jsme měli výbornou partu, super trenéra a bezvadné fanoušky (rodiče).
Do konce sezóny zbývá už jen pár zápasů. Které budou podle vás ty klíčové, aby se Velký Borek zachránil?
Všechny zbylé zápasy jsou pro nás nesmírně důležité, ale ty klíčové budou domácí utkání s Líbeznicemi a Holubicemi. Doufám, že zbývající zápasy zvládneme a zachráníme se. Uvidíme na konci sezóny, jak to všechno nakonec dopadne.
S kým ze spoluhráčů si nejvíce rozumíte mimo hřiště?
Momentálně to bude můj brácha David, který se k fotbalu vrátil po delší pauze. Jinak si rozumím se všemi spoluhráči jak na hřišti, tak mimo něj. Máme v Borku výbornou partu.
Jaké je vaše povolání v běžném životě?
Pracuju jako obchodní zástupce ve firmě Požární uzávěry Praha s.r.o.
Tradiční otázka na závěr - bude pro vás triumf v naší anketě znamenat nějaký příspěvek do klubové kasy?
To samozřejmě bude, dle našeho sazebníku pokut to vychází na 200Kč (sestava kola 50,-, hráč kola 50,- a rozhovor 100,-). Doufám, že ještě někdo ze spoluhráčů si do konce sezóny řekne svým výkonem o sestavu kola a následně bude zvolen nejlepším hráčem kola.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.