ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 15.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Aleši, gratulace k vítězství v anketě Hráč kola. Co na to říkáš?
Děkuji. Co na to říkám ? Jsem překvapen !
Jak bys zhodnotil utkání se Staříčem? Překvapil Vás něčím? První poločas s vámi držel krok.
Hrálo se opatrně na obě strany, čekalo se jenom kdo udělá chybu a na úkor terénu, to spíš byla kopaná než fotbal. Staříč hrál poctivě odzadu a v prvním poločase byl rovnocenný soupeř. Druhá půle rozhodla, ale kluci ze Staříče bojovali až do konce.
Popiš svou branku.
Seběhl jsem si pro balón, převzal jsem si ho na pravou nohu a naznačil střelu. Obránce udělal skluz a já už jsem z poza šestnáctky levačkou přesně zamířil k tyči.
Co tě vlastně přimělo, v zimě se vrátit do Horní Suché?
Skvělá parta, přišlo hodně kluků z Karviné, se kterými jsme hráli ligu od 6 let, až do dorostu. Taky vedení a trenéři, kteří mají zájem posunout fotbal v Suché na vyšší úroveň.
Jak vnímáš Váš tým? Bavíte se přímo o postupu?
Náš tým je poměrně mladý, sbíráme zkušenosti, hodně kluků hraje mužský fotbal poprvé, od doby co se přesunuli z dorostu. Jdeme do každého zápasu na 100 %. A Postup ? Přáli bychom si ho.
Co zimní příprava, jaká byla?
Byla tvrdá, byli jsme společně s dorostem v Kunčicích pod Ondřejníkem. Každý den jsme měli 3 fáze tréninku. Dopoledne a odpoledne jsme běhali a k večeru jsme posilovali. Poslední dva odpolední tréninky jsme si místo běhání zahráli fotbálek na sněhu. 4 dny drilu, ale zvládli jsme to všichni.
Máš ty osobně ještě nějaké fotbalové cíle?
Už asi ne, jsem spokojený tam kde jsem. Pomáhám trénovat školičku a chci se fotbalem už jenom bavit. Stále mě to naplňuje a lepší partu bych nikde jinde nenašel.
Co tě vedlo k tomu, ukončit angažmá ve Vratimově, a jak jej hodnotíš?
Rád zkouším nové věci a jak jsem už říkal, H.Suchá má vysoké ambice. Jinak, Vratimov má zkušený tým a hrálo se mi tam dobře.
Prošel jsi, jak Baníkem, tak Karvinou. Který tým je ti bližší a proč?
I když jsem hrál ligu za Karvinou, tak asi Baník, protože jsem tam působil od 15 let v akademii FC Baník. V Baníku byl profesionální přístup a kluci byli super. Hrál jsem tam jen necelé dvě sezóny U18 a U19. Byl jsem tam opravdu velmi spokojen, ale bohužel potom přišla korona a celý rok se liga nehrála. Ale na Karvinou taky rád vzpomínám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.