Dodnes si pamatuji na svůj první fotbalový trénink, říká hráč kola Martin Hořánek

Rozhovor s Martinem Hořánkem z Unionu, hráčem 4. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zatím si působil jenom v Unionu, takže předpokládám spokojenost? Nelákalo tě někdy si zkusit jiný klub?
Ano, na Unionu hraju od dětství. V dorostu jsem si sice na půl roku odskočil na SK ZČE ale jinak hraji na Unionu nepřetržitě už 19 let, vždycky tu byla skvěla parta, takže jsem spokojený.
V zápase si byl přesunut do obrany, z jakého důvodu a jak by si ohodnotil svůj výkon?
Na tento zápas nám vypadli oba střední obránci, takže jsme museli improvizovat, trenér ukázal na mě, středního obránce jsem hrával už dříve, takže to pro mne nebyl takový šok. Jelikož jsme vyhráli tak bych ohodnotil svůj výkon jako vyhovující.
V týmu působíš se svým mladším bratrem. Všiml jsem si, že si mezi sebou střídáte kapitánskou pásku, mohl bys nám to nějak vysvětlit?
Ano s bratrem po boku už hraju několikátou sezónu. Minulé sezóny jsem byl kapitán já, ale nedávno se mi narodila dcera a fotbalu už nemůžu dávat co dřív, proto trenér určil kapitánem pro tuto sezónu mého bratra. Myslím že to byla správná volba.
Kdo je v týmu pokladníkem a už víš, kolik tě bude výhra v anketě stát?
Pokladníkem je můj bratr, takže to budu mít určitě drahé. Ale mile rád to zaplatím, přece jenom byla to zásluha celého týmu že jsem se dostal do sestavy kola.
Zkusil jsi někdy jiný sport, nebo jen fotbal?
Od 7 let jsem hrál nohejbal, kde mě trénoval můj táta, postupem času jsem ale dal přednost fotbalu. V současné době hraji ještě s kamarády futsal.
Jaké máte v týmu ambice, myslíte i na postup?
Ambice na postup máme každý rok, ale zatím se nám to nedaří. Letos máme kvalitní realizační tým, takže když si všechno dobře sedne, pevně věřím že se o postup minimálně popereme.
Kdo tě k fotbalu přivedl a v kolika letech?
Na první fotbalový trénink mě tenkrát přivedl můj děda, který na Unionu trénoval. Dodnes si ho pamatuji, hráli jsme celý trénink nohejbal. Bylo mi 11let.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.