Zrušení předehrávky je pozitivní, říká Petr Kameník

Popáté z patnácti kol zvítězil v anketě hráč kola fotbalista z Rýmařova a tento tým tak má jasně nejvíce vítězů po podzimní části. Petr Kameník je také první letošním brankářem, který hlasování ovládl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Můžete nám představit vaši dosavadní kariéru?
S fotbalem jsem začínal v rodné Břídličné. Ve starších žácích jsem přestoupil do nedaleké Olympie Bruntál. Po jednom roce mé kroky směřovaly do mládeže Sigmy Olomouc, zde jsem působil až do dorostu U19. První dva roky v mužské kategorii jsem strávil v Horce nad Moravou (1.B a 1.A třída). Poté mě oslovil Šumperk a zde jsem působil pět sezon (divize). A zatím poslední je Rýmařov.
V posledním utkání jste vyhráli celkem překvapivě ve Velkém Meziříčím, kde byly faktory tohoto vítězství?
Důležitým faktorem určitě byla změna taktiky, kdy jsme nehráli otevřeny fotbal jako v předešlých utkáních, ale čekali jsme trpělivě v bloku a vyráželi do rychlých protiútoků, což nám dvakrát vyšlo perfektně.
Pomohla vám i absence Petra Dolejše?
Upřímně Petra Dolejše moc fotbalově neznám, ale dle mně známých informaci patří k tomu nejlepšímu ve třetí lize, takže určitě ano.
Chytil jste dvě penalty, byl jste na exekutory nějak připravený
Před zápasem jsem se díval na exekutory penalt soupeře a Mezlík jednu v předešlých utkáních kopal a v zápase ji kopl stejně jako na videu. U Demetera jsem si všiml, že je na tom technicky velice dobře a tito fotbalisté si věří na křížné kopy, tudíž jsem to zkusil a vyšlo to.
Jak hodnotíte podzim, jak týmově, tak osobně
Co se týče umístění, mohli jsme mít o pár bodů vice, ale vzhledem k počtu zranění, která nás potkala jsme rádi za dosažených osmnáct. Osobně by mé výkony mohly být v některých utkáních lepší.
Svaz zrušil předehrávku, jaký na to máte názor?
Jen pozitivně.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.