Lukáš Burget: Můj sen byl si ještě jednou zahrát ve stejném dresu s bráchou, který se mi teď v Jeseníku splnil

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz!Kdo je tím vítězem? Lukáš Burget, hráč klubu Jeseník nad Odrou, který proti Hukvaldům vstřelil všechny góly utkání. A díky němu porazil Jeseník svého soupeře vysoko 4:0. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře. Jak si vážíte označení hráč kola a co k tomu říkáte?
Děkuji. Strašně moc si toho cením, protože je v soutěži hodně kvalitních hráčů, kteří by tam mohli být místo mě. A vůbec jsem nečekal, že vyhraji takže, bych chtěl poděkovat všem, kteří mi poslali hlas. I kluci v kabině byli rádi, protože budu muset přidat něco do naší kasy (smích)
Co říkáte na amatérskou propagaci fotbalu na našem portálu?O
Není co tomu vytknout je to výborná stránka. Vždy, jak skončí zápas tak se hned díváme, jak dopadly ostatní zápasy.
Vraťme se k zápasu proti Hukvaldům. Zápas jste vyhráli, a podle výsledku to byla jasná záležitost. Jak jste zápas viděl Vy?
To si zase nemyslím, Hukvaldy hrály dobře překvapili mě, není to celek na poslední místo. Nám se podařilo dát rychlé dva góly a to jsme potřebovali, aby jsme se uklidnili. Druhý poločas už jsme hráli myslím dobrý fotbal a to se muselo líbit i divákům. Jsem rád, že jsme poslední domácí zápas vyhráli.
Jak byste zhodnotil svůj výkon?
V poslední době se mi nějak daří, nikdy jsem nedal tolik branek v půlce sezóny. Možná má na mě manželka vliv, protože jsem ženatý od července. :) Proti Hukvaldům jsem byl až překvapen, protože do čeho jsem kopnul to tam spadlo. :) Samozřejmě velké dík patří spoluhráčům, takové nahrávky které jsem dostal by byl hřích neproměnit.
Nyní vás čeká poslední zápas sezóny proti Spálovu. S jakými ambicemi do zápasu půjdete?
Ve Spálovu je to vždy těžké, mají strašně malé hřiště a tohle nám vůbec nevyhovuj, ale pokusíme se vyhrát, nebo aspoň remizovat.
Proti kterému soupeři se vám tuto sezónu hrálo nejlíp, a naopak nejhůř?
Tuhle sezónu se mi nejlíp hrálo proti Vlčovicím a nejhůř asi proti Kopřivnici to snad byl můj nejhorší výkon v kariéře. :)
Kam sahají ambice Jeseníku pro příští sezónu?
Chtěli bychom skončit do 5. místa a snad se nám to podaří.
Jakou nejvyšší soutěž jste si zahrál, a který zápas se Vám nejvíce vryl do paměti?
To bylo za Nový Jičín, kde jsem hrál divizi. Noo… nejlepší zápas to bylo ještě za dorost v Novém Jičíně hráli jsme v Havířově a vyhráli jsme 1:0. Vstřelil jsem gól z 30m do šibenice a posunuli jsme se na 1. místo.
Proč jste si vybral právě fotbal?
Já jsem vždycky chtěl hrát hokej, ale můj starší brácha fotbal, takže jsem neměl na vybranou, protože jsme museli někam chodit spolu…
Máte ještě nějaký nesplněný fotbalový sen?
Můj sen byl si ještě jednou zahrát ve stejném dresu s bráchou, který se mi teď v Jeseníku splnil a jsem zato rád. Chtěl jsem před sezónou už skončit, ale když jsem přemluvil bráchu, že si ještě zahrajeme spolu tak jsem to odložil. Domluvili jsme se, že když jsme začali hrát spolu tak i skončíme společně.
Jakým způsobem trávíte svůj volný čas?
Volného času moc nemám, protože jsem začal trénovat přípravku v Novém Jičíně, kde chodí i můj syn Tadeáš, takže jsem každý den na hřišti. Pouze jeden den v týdnu jsem doma a to když nemáme zápas a to se věnuji moji rodině a manželce.
Děkuji Vám za rozhovor a přeji hodně fotbalových i soukromých úspěchu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.