Přihrávky dostávám od celého týmu, pochvaluje si smíchovský střelec Tomáš Knapp

Hráčem 8. kola městského přeboru jste zvolili smíchovského kanonýra Tomáše Knappa, který o víkendu nasázel čtyři góly do sítě Dýšiny a osamostatnil se na čele tabulky střelců. S vítězem čtenářského hlasování Vám samozřejmě přinášíme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zeptám se Vás tak, jako se moderátoři ptají Karla Gotta, když získá Zlatého slavíka. Byl jste vyhlášen hráčem kola, čekal jste to? :-)
Abych řekl pravdu, tak trochu ano, protože spoluhráči poslední dobou anketu bombují svými hlasy.
Do sítě Dýšiny jste nastřílel čtyři góly. Jste vyhlášeným kanonýrem, ale přeci jen. Kolikrát v dospělé kariéře se Vám něco takového podařilo? Jaký je Váš střelecký rekord v jednom zápase?
Jako vyhlášený kanonýr si nepřijdu, to bych ty šance musel proměňovat jinak... :-) Můj střelecký rekord jsou asi čtyři branky a teď se mi to podle mě povedlo potřetí.
Spoluhráči, kteří ovládli anketu Hráč kola před Vámi, prozradili, že celá kabina dělá vždy vše pro to, aby hlasování vyhrál právě hráč Smíchova. To svědčí o pohodě v týmu. Dá se tedy říci, že parta je největší smíchovskou předností?
Ano, na Smíchově máme dobrou partu. Scházíme se na tréninky, zápasy a pak i na pozápasové pivko.
Smíchov je v tabulce třetí s minimální ztrátou na vedoucí duo. Jak jste spokojeni s dosavadním průběhem sezóny?
Dosavadní průběh je oproti minulým sezónám celkem hodně dobrý, ale stejnak chce člověk všechno vyhrát. Tak uvidíme.
S kým z týmu si v ofenzivě nejvíce vyhovíte? Kdo Vám například rozdá nejvíce gólových přihrávek?
Nejvíce si asi vyhovíme s Rubrim (Martin Rubricius, pozn. autora), který hraje výborně dopředu. Pak si také hodně dobře rozumím s Tobičem (David Tobrman, pozn.), ovšem pokud zrovna nezahřívá lavičku, nebo neleští pizzu v Budějovicích. :-) Ale dostávám přihrávky od celého týmu. :-)
Můžete se nám po fotbalové stránce představit? Kde jste s fotbalem začínal, kdo vás k němu přivedl, jakými kluby jste prošel?
S fotbalem jsem začínal u nás na Smíchově, ale dříve to byla srdcovka 1. FC Plzeň. Přivedli mě rodiče a vděčím jim za to. Zde jsem hrál až do předposledního roku dorostu. Potom byla zkouška si zahrát ligu za Rokycany. V mužích jsem začínal v Chotíkově a poté, kvůli škole, jsem se vrátil na Smíchov. Následně byla delší pauza kvůli zranění, už to vypadalo, že fotbal hrát nebudu. No ale jsem zpět. :-)
V sobotu Vás čeká zápas s Košutkou B. S čím do něj půjdete?
S plným ofenzivním nasazením.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.