Plány jsou jasné, příští sezónu chceme bojovat o postup do vyšší soutěže, říká hráč kola Libor Dvořák.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se už počtvrté stal Libor Dvořák ze Studené. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Libore gratuluji k výhře v anketě o hráče kola. Je to již vaše čtvrté vítězství. Co na to říkáte?
Už čtvrté? Samozřejmě to vždy potěší. Já jsem hlavně šťastný, že jsem se po zranění vrátil a fotbal jsem nezapomněl hrát.
V utkání jste vstřelil čtyři branky. Můžete nám popsat jak padly?
První gól padl po chybě stopera a já šel sám na brankáře. K mému štěstí jsem se nemýlil a proměnil. Druhý gól jsem dal do prázdné ranou pod břevno po výborné přihrávce Jakuba Šáry. Na konci první půle přišla vynikající přihrávka od běhu a já, jakožto pravák, jsem vystřelil levou a byl z toho celkem pěkný gól. No a na konci zápasu přišla chyba hostujícího golmana, který nahrával spoluhráči, já přihrávku vystihl a ve skluzu jsem do prázdné vstřelil svůj čtvrtý gól.
Jaký byl celkově zápas s Číměří? Chtěli jste to mít rychle za sebou a chvátat na následnou dokopnou?
Zápas to nebyl tak jednoduchý, jak to vypadá. Hostující byli kombinační, ale nevytvořili si žádnou pořádnou šanci. Naše obrana v čele s našim stoperem Davidem Adamcem šlapala skvěle, tedy až na břišní svalstvo a vlastní gól (smích). Ale jinak obrana super. No a to, že nám to tam padá v útoku, je jenom dobře. Nikdo nikam nechvátal, všichni se soustředili na zápas. Myslím si, že jako tým jsme zápas zvládli na výbornou a díky tomu také vyhráli.
Jak by jste shrnul uplynulou sezónu?
Jak bych ji shrnul já? Odehrál jsem až poslední čtyři utkání, jinak jsem celý rok kvůli zranění nehrál. Ale ze sledování svého týmu můžu být spokojený. Na podzim kluci hráli skvěle, na jaře kvůli zranění nehrálo pár kluků ze základu, ale kluci co je nahradili, zahráli taky moc dobře. Když to shrnu, sezona se vyvedla na výbornou.
Jaké jsou plány a cíle pro další ročník?
Plány jsou jasné. Všichni marodi se musí uzdravit a pak společnými silami se pokusit bojovat o postup do vyšší soutěže. Věřím, že náš tým je schopný se o to porvat. Ale uvidíme, jak na tom všichni budeme a jak se k tomu postavíme! Každopádně budeme chtít hrát hlavně pro radost.
Kdo z týmů Vás zklamal nebo překvapil?
Určitě mě zklamal Strmilov. Hráči jsou tam výborní, ale výsledky někdy hrozný. Věřím a přeju klukům, ať se jim v následující sezoně daří. A potěšil mě náš tým a to hlavně v podzimní části. Kluci hráli skvěle, klobouk dolů co předvedli.
Jak se vyvedla dokopná?
Dokopná se určitě vyvedla skvěle, jako každá. Já vypil tři žluté limonády, jednu kávu a jel jsem domů. Ovšem jedno video nejmenovaného hráče z WC mě pobavilo (smích).
Kdo bývá největším tahounem v hospodě?
Tahounů u nás v týmu je hodně, ale kdybych měl u nás někoho vyzdvihnout, tak řeknu Pavel Šimek (smích).
Jak se těšíte na dovolenou? Budete relaxovat?
Na dovolenou se samozřejmě těším, užiji si jí s rodinou. A budu se snažit doléčit zraněné koleno.
Co říkáte na aféry, které hýbou českých fotbalem?Jaký na to máte názor?
Není na to co říct, snad jen HNUS HNUS HNUS!!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.