Jan Sopko: Největší nervák v týmu jsem asi já...

Ještě před tím, než se po hlavě vrhneme do dalšího porce plné zápasů s pořadovým číslem dvaadvacet, musíme splnit ještě jednou milou povinnost. Čeká nás páteční rozhovor s nejlepším hráčem minulého víkendu. Jistě už jste zbystřili ve středu a zjistili jste tak předem už sami, že se hráčem kola stal podruhé v krátkém rozmezí obránce Přimdy Jan Sopko (Tatran Přimda). Jan se o víkendu opět blýskl senzačním výkonem a poradil si snad se vším, co na jeho defenzivní řadu Kšice vymyslely. Přimda z velké části i díky jeho práci neinkasovala a zaslouženě zvítězila. Jak to vše ale vidí sám hrdina týdne? Mrkněte se sami. Přeji příjemnou zábavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste ohodnotil Váš víkendový zápas?
Zápas byl od naší první branky těžký. Od dvacáté minuty jsme si zápas sami komplikovali a nakonec jsme to tak tak ubojovali. Asi nejhorší zápas od začátku sezóny
A co lze očekávat od toho následujícího utkání?
Hlavní je, abychom se sešli v silné sestavě a hráli tak, jako v předchozích kolech. Pak nemám strach, že bychom zápas nezvládli, i když má Halže nebezpečného útočníka.
Čím si vysvětlujete, že je Váš tým v poslední době tak silný v hlasování?
Držíme spolu jako tým jak na hřišti, tak i při hlasování. Hlasují všichni poctivě, a když se v sestavě někdo objeví, hned se všichni vrhnou na sestavu a posílají hlasy společně s celou rodinou.
Máte hodně fanoušků, jací jsou?
Docela dost, i když by mohlo přijít na domácí zápasy samozřejmě více lidí, ale všímám si, že i dost diváků jezdí s námi na venkovní zápasy, za což jim děkuje celý tým, i když je to někdy o nervy.
Co kabina, jaký máte v týmu kolektiv?
Kabina je dobrá, držíme za jeden provaz a doufám, že to bude pokračovat. Parta je tu výborná, i když při posledním utkání trošku plály emoce. Ale doufám, že se nikdo neurazil a jedeme dál.
Mohl byste nám ke spoluhráčům něco říci? Kdo je třeba největší vtipálek, kdo nejlépe vyhecuje a kdo je největší nervák?
Je tu, jak jsem říkal, fajn pohodová parta, a o tom to je. Za největšího vtipálka bych vybral asi našeho Laviho, Tadeáše Malého. Největší hecař, bych řekl, bude Karásek. Je tu nejstarší a známe se už delší dobu. Dokáže nás všechny pořádně nabudit. A nervák? To asi já a občas náš atlet zvaný pan pocítil, Milan Růžička.
Přemýšlel jste někdy o změně týmu, je nějaký tým, ve kterém byste si chtěl někdy zahrát?
Jelikož už jsem prošel dost týmů (Plzeň, Rozvadov, Přimda, Bělá nad Radbuzou) a nakonec jsem se vrátil zpátky za klukama, dobrým kolektivem a kvalitním vedením. Takže momentálně o změně neuvažuji. Ale v týdnu mi volal pan Šilhavý, trenér Slavie, že prý nemají moc kvalitních stoperů, tak tam se asi přemlouvat nenechám (smích).
Kdybyste si měl vybrat z celé soutěže jednoho hráče jako posilu pro Váš týmy, kdo by to byl? Proč?
Těžká otázka. Ve Stráži je pár kvalitních hráčů, ale když mám vybrat jen jednoho, tak by to byl asi nakonec René Mrenka z Halže. Je to kvalitní útočník, už s námi odehrál zápas v Bělé nad Radbuzou a hrál opravdu skvěle. Hodně by nám pomohl.
Máte na závěr pro naše diváky nějaký vzkaz?
Divákům děkuji za podporu. Hlavně ať nám drží palce v dalších zápasech, aby se nám třeba povedlo soutěž vyhrát. A hlavně držte palce Slavii, k titulu je blízko, viď Lavi?
Honzo, díky za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.