Jan Sopko: Kostelec jsme porazili bojovností a hlavně srdíčkem

V sedmnáctém kole jste si opět svými hlasy vybírali nejlepšího hráče z jedenácti vyvolených. Po dvou triumfech hráčů Studánky jste ale tentokrát vrátili na trůn zástupce Přimdy, kterým je v tomto případě Jan Sopko (Tatran Přimda). Přimda v neděli vyhrála v obtížném utkání proti Kostelci jen díky fantastickému defenzivnímu výkonu. V souboji obran a brankářů zkrátka vyhrál Tatran. Velkým dílem se na třech bodech podepsal Jan Sopko, který bránil precizně a kostelecké střelce udržel se svými spoluhráči na uzdě. Navíc se postaral o jediný gól zápasu, který nakonec rozhodl. To mluví za vše. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste ohodnotil Váš poslední zápas?
Zápas byl těžký, protože nám chyběli někteří hráči. Nakonec jsme zápas bojovností a srdíčkem zvládli.
Co je potřeba před dalšími zápasy nejvíce zlepšit?
Určitě bychom měli odstranit některé chyby v obraně. Hlavně v pátečním utkání se Studánkou jsme si dali tři góly v podstatě sami, to se nesmí stávat.
Jaký je potenciál Vašeho postup, vážíte šance na postup?
O postupu jsme se zatím s týmem nebavili, zatím koukáme jen na sebe a jdeme zápas od zápasu. Uvidíme jak to dopadne na konci.
Se kterými týmy počítáte v bojích o postup?
Určitě musíme počítat se Studánkou a Stráží a hned v dalším kole poznáme, jak je na tom také Stříbro B. To má obrovskou výhodu v tom, že může posílit.
Kdybyste neměli postoupit Vy, komu byste to nejvíce přál?
Kdyby se nám to nepovedlo, tak bych to přál Stráži, už se o to pokouší dlouho. Ale samozřejmě mi nebude vadit, když jí to přebereme.
Máte v soutěži nějakého oblíbeného soupeře, proti němuž se vždy nejvíce vyhecujete?
To zatím nemůžu moc soudit, přišel jsem do týmu v polovině soutěže ale zatím se mi hodně líbil zápas se Stráží, který jsme vyhráli 4:0. Viděl jsem na týmu, že tam se vyhecoval asi nejvíce.
Jak byste nám sám sebe popsal jako fotbalistu, jakou máte na hřišti roli?
Jako fotbalista? To nevím, to musí soudit druzí. Má pozice na hřišti se hodně mění, záleží na vývoji utkání a trenérovi, jak se vyspí.
Máte na závěr pro naše diváky nějaký vzkaz?
Chtěl bych poděkovat těm, kteří pro mě hlasovali, hlavně klukům z týmu. Určitě mě to bude něco stát. PS: Titul stejně vyhraje Slavia.
Honzo, děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.