Kdyby se naskytla možnost hrát vyšší soutěž, rozhodoval bych se jestli nabídku vzít nebo ne, říká Muž kola Sebastian Hosnedl

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole. Nejvíce hlasů získal Sebastian Hosnedl z Oseku. Ani s rychlonohým záložníkem vás neochudíme o rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Sebastiane, na úvod gratuluji k výhře v anketě Muž kola. Proběhly nějaké gratulace? Jak se na vaši výhru bude koukat pokladník týmu?
Děkuji za gratulaci , neproběhly žádné gratulace , protože jsme v podstatě z vyhraného utkání udělali pouze bod . Jak znám pokladníka tak už to tam mám určitě napsané. (smích)
Měli jste za sebou dvě vítězná utkání a před sebou poslední Planou nad Lužnicí. Jaké byly plány před zápasem?
Ano, poslední dva zápasy se nám povedli a chtěli jsme skórovat dál. Určitě jsme chtěli vyhrát, nejsme na tom letos nějak dobře a tohle byly důležité body které jsme si nechali utéct .
V zápase jste prohospodařili tříbrankový náskok. Bylo na vině lehké uspokojení nebo kde hledat příčiny kolapsu v posledních dvaceti minutách hry?
Ano, vedli jsme 3:0 a podle mě jsme si mysleli, že už to půjde samo a nechali jsme si dát zbytečné branky. Zejména druhá branka byla moje vina a to soupeře nakoplo .
V Plané jste se zapsal mezi střelce. Při vašem gólovém momentu jste ustál jasný faul. Nebylo snazší padnout k zemi po vzoru ligových fotbalistů a rezultovat penaltu?
Ano ustál, docela sem se divil, že rozhodčí ani neukázal výhodu a zpětně nedal hráči žlutou kartu. Radši sem zakončil, golman vyběhl docela hodně a pro mě už bylo snadné ho obstřelit.
Obranu Planou jste často větral díky své rychlosti. Nevěnoval jste se atletice nebo jste aspoň neuvažoval o nějaké sprinterské disciplíně?
Ne ne, nikdy jsem se atletice nevěnoval a ani jsem o tom nikdy nepřemýšlel.
V týmu patříte k nejmladším hráčům, máte v plánu si zkusit vyšší soutěž nebo budete brát fotbal jen jako koníček?
Určitě plánuji brát fotbal jako koníček, ale kdyby se naskytla možnost hrát vyšší soutěž trošku bych se rozhodoval jestli si to vyzkoušet nebo ne.
Máte před zápasem nějaký rituál nebo zvyk, než jdete na hřiště?
Ano stoupneme si do kroužku dáme ruce a zakřičíme si.
Kde jste s fotbalem začínal a kterými kluby jste prošel?
Začínal jsem v písku už asi od čtyř let, kde jsem hrál do 17 let a pak jsem šel na hostování do Hradiště.
Máte i jiné koníčky kromě fotbalu?
Mám rád skoro všechny sporty a rád posedím v baru s přáteli. (smích)
Spodek tabulky je vyrovnaný a vás teď čekají druhé Čimelice. Na co si dát pozor a kde hledat největší zbraně protivníka?
Určitě budeme chtít bodovat a pozor si budeme dávat na rychlý přechod do útoku, který Čimelicí umějí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.