Lažišti máme co vracet, doufám, že je necháme za námi, říká Michal Gerold

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal šestadvacetiletý záložník, za poslední roky se stal nedílnou součástí „A“ týmu Čkyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zajímalo by mě, jaký byl zápas proti Zlivi z tvého pohledu?
Děkuji, z mého pohledu to bylo velmi těžké utkání, Zliv hrála velmi dobře, myslím že nepatří do spodních pater tabulky, ale zápas jsme zvládli lépe my a jsem za to rád že body zůstali u nás.
Zkus nám popsat góly, které jsi o víkendu vstřelil, měl jsi šanci dát i hattrick?
První branku jsem dal hlavou z malého vápna, dostal jsem výbornej centr na zadní tyč a byla takřka povinnost to tam trknout (úsměv). Ta druhá už byla v posledních vteřinách, tam hrubě chybovala obrana hostů a já už měl jednoduchou práci to tam uklidit. Hattrick jsem dát mohl, ale to už bych měl u pokladníka moc drahý (smích).
Momentálně ztrácíte pět bodů na první Sedlec, jakou si dáváte šanci, že je ještě v tabulce předskočíte?
Doufám že šance přijde, máme Sedlec doma ale těch zápasů před tím vzájemným přijde ještě dost. Je to ještě brzo řešit, musíme se soustředit na každý zápas a snažit všude bodovat, pak uvidíme co bude (úsměv).
Příští kolo jedete do Lažiště, které nadělilo v minulém kole Sousedovicím pětku, jak očekáváš, že bude probíhat šlágr kola?
Očekávám pořádný derby. Pro nás i pro ně je to důležitej zápas, doma nás porazili máme jim co vracet. Lažiště velmi dobře posílilo, takže nás čeká opravdu těžké utkání. Doufám že ho zvládneme a necháme je za námi (úsměv).
Nastupuješ ve středu zálohy, jsou i jiné posty pro tebe přijatelné?
Myslím si, že můžu hrát i na kraji zálohy ale víc mě sedí střed, ale nemám ani problém hrát na hrotu.
Kdo tě přivedl k fotbalu? A kde všude jsi hrál?
K fotbalu mě přivedl táta začínal jsem hrát za Horní Měcholupy v Praze. Ve třinácti letech jsme se přestěhovali sem na Jih a začal jsem hrát za Volyni, tam jsem byl jen do konce žáku a pak jsem odešel do Čkyně a tam jsem až do teď (úsměv).
Jak hodnotíš zimní přípravu? Jsi zastáncem výběhů, nebo spíše hry s míčem?
Zimní přípravu hodnotím celkem pozitivně, některé zápasy i vyšly dobře, některé byly slabší, ale splnilo to určitě účel, měli jsme i soustředění, které bylo velmi dobré. Asi mám rád oboje, nejdřív nějaké to běhaní to k tomu prostě patří a pak pomalu do balonu. Ale po pravdě mám radši zimní než letní přípravu (úsměv).
Co tě bude toto vítězství stát?
Radši se ani nebudu ptát našeho pokladníka Martina Chalupy (smích) pár stovek nebo něco do ledničky ale určitě…
Máš oblíbeného fotbalistu?
Už sice nehraje, ale byl to Zinedine Zidane.
Co si myslíš o Volyni, která na jaře ještě nevyhrála?
Volyně má kvalitní mužstvo je to jen otázka času kdy se zvednou, ale pro nás je dobře že ztrácí, za 14 dní tam hrajeme, tak snad se chytnou až na dalším soupeři (smích). Tam nás čeká další těžké utkání.
Tak to bude vše, děkuji, ať se daří
Díky

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.