Jakub Lippert: Hlavně se teď zbytečně nezranit

Pátek! To znamená jediné, očekávané a již zodpovězené otázky pro nejlepší hvězdu kola. Asi nemá cenu si již poněkolikáté připomínat, kdo se jí stal a proč přesně. To vše je známá věc, a proto se nezdržujme a pojďme se rovnou podívat, jak lomnický snajpr Jakub Lippert (TJ Lomnice) vidí úvod jara v podání svého týmu. Stejně jako vždy přeji příjemnou zábavu a na závěr snad jen dodám malou pozvánku na další kolo, které je na programu už zítra a pozítří, tak přijďte svůj tým určitě podpořit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste ohodnotil první jarní zápasy?
Myslím, že do sezóny jsme vstoupili skvěle, 6:1 se Starou Chodovskou mluví za vše. A nyní se nám podařilo zdolat i Jindřichovice, takže určitě spokojenost.
Jak jste s týmem zatím spokojen?
Jsem moc rád, že mě kluci vzali mezi sebe, jelikož jsem tu teprve půl roku. Takže za to děkuji celé kabině, i klubu!
Co přesně by se mělo ještě zlepšit?
Vždycky je co zlepšovat, u nás hlavně zakončení, to nás trápí nejvíce. Máme mnoho šancí, ale nedokážeme zdaleka všechny proměnit.
Co si tedy od jara slibujete?
Od Jara? Teď dohrát základní část s Olovím a Rychnovem hlavně tak, aby se nikdo nezranil a pak se poprat o postup do B-třídy!
Jak proběhla ve vašem týmu zimní příprava?
Zimní příprava byla fajn, trénovali jsme dvakrát týdně, i když ne v hojném počtu. Plus jsme si to okořenili soustředěním ve Skalné, kde to stálo za to, hlavně tedy večer (smích).
Jak se zatím cítíte Vy osobně?
Já osobně se cítím v Lomnici skvěle, na nic si nestěžuji. Jsou tu skvělí lidé. Konečně mám zase chuť do fotbalu.
Jak vidíte vaše příští utkání?
Přijede k nám Oloví, i když jsou ale poslední, není to lehký soupeř, což jsme viděli i u nich. Samozřejmě to vidím jednoznačně, první dva zápasy ukázaly, že máme něco natrenováno, tak v tom jen pokračovat.
Máte na závěr nějaký vzkaz pro naše diváky?
Určitě chci poděkovat za hlasy, hlavně dorostenci Polívčičkovi, jak jsem také slíbil v případě výhry (smích). A mámě, protože vím, že hlasuje snad každou hodinu. Jinak užívejte fotbalu. A: Lomnice, Olé!
Kubo, díky za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.