ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 9.kolo | 1.B třída sk. A, Marek Kovařík: Pláč zastavil mou kariéru v Dynamu

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Dříteňský Marek Kovařík zpovídán pro fotbalunas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k zisku hráče kola. Znamená to pro vás něco?
Jestli to pro mě něco znamená? Samozřejmě, musím zaplatil peníze do kasy (smích). Ne, jsem hrozně rád, že jsem byl již po třetí vybrán do sestavy kola a nakonec vyhrál i hráče kola. Znamená to pro mě, že jsou moji spoluhráči s mou hrou spokojeni a to mě žene dopředu! Nepřestávat hrát a vyhrávat jako tým.
Jaký byl zápas ve Frymburku vašima očima?
Za mě jako za hráče byl výsledek uspokojivý. Měli jsme šance jít do vedení, ale mohli jsme také v závěru utkání prohrát. První poločas jsme měli více šancí. Ty jsme ovšem nedokázali proměnit. Zato druhý poločas to bylo naopak. Tudíž si myslím, že bod byl pro oba spravedlivý.
Čeká vás teď další zápas venku. Co od utkání ve Chvalšinách očekáváte?
Jediné pro co si do Chvalšin pojedeme je výhra.
Jaká je vaše fotbalová kariéra a v kolika letech jste s fotbalem začínal?
Moje fotbalová kariéra začala v šesti letech v Olešníku pod vedením Pavla Bartušky. Tam jsem vydržel do mladších žáků a následně jsem přestoupil do Dřítně do starších žáků. Bylo to kvůli kamarádům a bydlišti. V osmi letech po mě zatoužil pan Hrabík abych šel hrát do Dynama. Jenže já se na testech rozbrečel a tím ukončil svou kariéru v Dynamu (smích).
Jaký je váš oblíbený klub a fotbalový vzor?
Můj fotbalový vzor byl, je a bude Ronaldinho. To je pro mě pan fotbalista. Na něm bylo vidět, že to hrál pro radost. Což už se o dnešních hráčích říct nedá. A oblíbeny fotbalový klub tudíž byla Barcelona, ale už není. Nemám žádný oblíbeny klub (smích).
Jaký post vám na hřišti nejvíc vyhovuje?
Nejraději hraju tam kde jsem nejvíce užitečný a mohu tvořit hru. To znamená, že nejlépe se cítím ve střední záloze. Hrál jsem jí už od mala a pokračuji do teď.
Jaké jsou vaše koníčky, když se zrovna nevěnujete fotbalu?
Dost často chodíme s kamarády na párty. Poslední dobou každý týden i dvakrát (smích). Jinak pak rád koukám na seriály, filmy a občas si i něco zahrají na počítači, zahraji si stolní tenis, ale na to všechno není teď čas, protože pilně studuji.
Máte nějakou publikovatelnou perličku z kabiny? Nebo rituál před zápasem?
Perličku snad ani ne, ale před zápasem je v kabině vždy veselo. Protože tam máme pár případů co se o zábavu vždy postarají. A rituál před zápasem asi nemáme, ale po zápase jich máme hodně (smích).
Utkvěl vám v paměti nějaký zápas na který jen tak nezapomenete?
Ano to mám, a to zápas se Suchdolem. Nejen, že jsme ho zvládli skvěle, ale i vyhráli. A to díky rychlým gólům i mému gólů z pětadvaceti metrů na který se jen tak nezapomíná.
Chtěl byste něco vzkázat, kamarádům, spoluhráčům, rodině...prostřednictvím fotbalunas?
Chtěl bych jen poděkovat všem fanouškům, které baví náš fotbal. A samozřejmě všem co mi posílali hlasy.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.