Když se sejdeme v optimální sestavě, věřím, že se nám bude doma dařit, říká Muž kola Vladislav Adamovský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vladislave, na úvod gratuluji k výhře v naší anketě. Proběhly gratulace od spoluhráčů a okolí? Chtěl byste touto cestou někomu poděkovat?
Díky moc, velice si toho vážím. Nějaké gratulace již proběhly od spoluhráčů a kamarádů, kterým bych chtěl touto cestou poděkovat za hlasy.
Jak to chodí na Včelné s podobným ohodnocením? Pocítí to vaše peněženka u pokladníka nebo to vyřídíte po zápase v hospodě?
Náš pokladník má ceník na všechno, takže něco do kasy dám samozřejmě rád. V hospodě určitě něco proběhne, ale to probíhá téměř po každém zápase. (úsměv)
Ve III. třídě je váš tým staronováček, protože po pádu o soutěž níž jste se dokázali hned vrátit zpět. Jaké byly plány před vstupem do soutěže? Počítali jste s tím, že se vám bude v úvodu takhle dařit?
Nějaké konkrétní cíle jsme neměli. Po minulé sezóně, kdy jsme celkem suverénně postoupili, jsem věřil, že bychom ve III. třídě nemuseli hrát druhé housle, což se zatím potvrzuje. Pokud zapomenu na zápas v Římově, kde nás domácí přejeli rozdílem dvou tříd. Myslím, že soutěž je velice vyrovnaná a porazit může každý každého.
O víkendu jste přivítali nedaleký Černý Dub. Jeho hráči se netajili tím, že by chtěli přerušit vaši domácí vítěznou šňůru, při které jste navíc neinkasovali ani jeden gól. S čím do zápasu vstupoval váš tým? Říkali jste si třeba na co nebo na koho si dát pozor?
O tom, že si na nás Černý Dub věří jsme věděli, ale doma nedáme nikomu nic zadarmo a věřím, že body se u nás moc rozdávat nebudou. Do zápasu jsme šli s tím, že chceme uhrát nějaký bodík, což se nám po boji nakonec povedlo. Pozor si dáváme na všechny.
Nakonec jste zápas dovedli k dalšímu zisku tří body a znovu se vašemu týmu podařilo udržet čisté konto. Čím si vysvětlujete, že se vám doma takhle daří? Jak byste zhodnotil výkon vašeho týmu?
Musím uznat, že hosté působili fotbalověji a míč měli možná častěji, což bylo dáno také tím, že jsme od 50. minuty hráli bez vyloučeného kapitána. Když se sejdeme v optimální sestavě, věřím , že se nám bude doma dařit. Myslím ,že jsme na těžkém terénu podali bojovný výkon a po zásluze máme tři body.
Vy sám jste dal dvě branky. Popsal byste obě trefy našim čtenářům?
První branka padla po rohovém kopu, když Lukáš Krajčír vyhrál hlavičkový souboj a pro mě už nebyl problém míč dorazit do prázdné branky. Druhý padl, když Luboš Petrásek rozehrával standartku a téměř mě trefil do hlavy, to se snad ani nedalo netrefit.
V sezoně jste zaznamenal pět branek, a pokud se nemýlím, všechny padly po standardní situaci. Trénujete nějak speciálně tyto situace?
Máte dobré informace. (úsměv) Na tréninku samozřejmě standartky trénujeme, ale víc samozřejmě nebudu prozrazovat.
Jaké byly vaše fotbalové začátky?
Fotbal jsem začal hrát v šesti letech ve Studené, kde jsem prožil téměř celou dosavadní kariéru. Před dvěma lety jsem se rozhodl, že kvůli rodině ukončím kariéru. Celých osm let jsem totiž dojížděl z Č. Budějovic do Studené. Po dvou měsících mi to ovšem začalo chybět a kamarád ze Včelné mi nabídl hrát za SK.
Je nějaký fotbalový zážitek, na který nikdy nezapomenete nebo kterého si ceníte?
Nějaký speciální zážitek asi nemám. Ve Studené jsem si zahrál i 1.A třídu, pár let jsme hráli 1.B třídu, takže jsem tam prožil krásný časy. Cením si všech postupů, které jsme za tu dobu vykopali.
Tento víkend má váš tým volno. Jak plánujete prožít volný víkend, navštívíte nějaké fotbalové utkání nebo si dáte od fotbalu pauzu?
Od fotbalu si dám určitě pauzu. Jelikož jsem pracovně dost vytížený, tak tento víkend bude patřit mým dcerám a manželce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.