"Postup do Okresního přeboru bez baráže je náš cíl", vysvětluje Dalibor Máj, nejlepší hráč 4.kola

Z nejlepší jedenáctky 4. kola vzešel vítěz! Letná už potřetí ovládla hlasování, tentokrát dostal nejvíc hlasů Dalibor Máj za svůj výkon proti Prazdroji. My jsme pro Vás tohoto sympaťáka vyzpovídali, nechali ho zavzpomínat na fotbalové začátky i říct fotbalové cíle na tuto sezonu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dalibore, nejprve bych Vám rád pogratuloval k prvnímu místu v naší anketě Hráč kola. Věděl jste, že jste byl zařazen do nejlepší jedenáctky posledního kola?
Věděl jsem to. Trenér nám to vždycky říká. Řekl mi to vlastně hned po zápase.
Jaktože Letná už potřetí po sobě ovládla hodnocení hráče kola?
No kluci, se totiž shodli na tom, že hráč kola bude muset přispět do kasy, tak se všichni vždycky snaží, aby dotyčný vyhrál (smích).
Navštěvujete náš portál fotbalunas.cz?
Občas se tam stavím, některé články stojí za to.
Jak hodnotíte svůj výkon proti Prazdroji?
Já bych řekl, že jsem nepodal stoprocentní výkon, určitě bylo pro trenéra těžké vybrat nejlepšího hráče za Letnou. Po celý zápas byly ztížené podmínky, hrozně pršelo, takže nádherné fotbalové výkony prostě k vidění nebyly. Na druhou stranu si ale myslím, že jsem nezahrál špatně, hrál jsem poprvé na pozici beka.
Jak vidíte umístění Letné do začátku zimní pauzy?
Máme s klukama ty nejvyšší ambice, chceme být první. Postup do Okresního přeboru bez baráže je náš cíl.
Kde jste začínal s fotbalem a jak na to nyní pohlížíte?
Já jsem začínal s fotbalem docela pozdě. Aktivně jsem hrál až poslední rok dorostu v Aši, kdy jsme hráli kraj. Bylo mi tenkrát 18, předtím jsem ale závodně běhal, to byla moje výhoda. Já byl fotbalově docela „kopyto“ (smích), ale měl jsem fyzičku, takže mě stavěl trenér pravidelně. Teď už se ta fotbalovost snad zlepšila (smích). Hrozně rád na to vzpomínám, byli jsme dobrá parta. Dlouho jsme se drželi na třetím místě, nakonec jsme teda skončili pátí, protože pár hráčů odešlo do A týmu, ale byla to určitě skvělá sezona.
Kdo je Váš fotbalový vzor popřípadě oblíbený klub?
Samozřejmě sleduju Viktorku, jinak třeba Arsenal nebo Real Madrid. Fotbalový vzor úplně nemám, ale rád se podívám na kreativní hráče jako jsou Modrič nebo Santi Cazorla. Z minulosti potom Gheorghe Hagi.
Jaká nejzajímavější věc ve fotbale se Vám přihodila?
No, tam kromě dvou otřesů mozku a třech dnů v nemocnici se mi zase tolik zajímavých věcí nepřihodilo (smích). Ale když tak vzpomínám, tak například můj úplně první zápas právě v dorostu jsem dokázal vstřelit hatrick, to jsem tenkrát nečekal.
Věnujete se fotbalu i mimo hřiště?
Já hraju i futsal, takže vlastně trénuju i v zimě v hale. Kombinuju fotbal s futsalem, jinak samozřejmě často sleduju fotbalové zápasy, cokoliv co dávají.
Já děkuji za rozhovor a přeji, ať se daří i nadále!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.