ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Petrem Veneným - 6.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017 - Na Mladcové už mají plnou lednici za ocenění pro hráče kola...

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Tentokrát naši anketu vyhrál Petr Venený z Mladcové. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V úvodu gratulace k hráči kola, co Tě to bude v kabině Mladcové stát, v poslední době Vaši hráči v naší anketě dominují?
Díky, vlastně ani nevím jestli budu muset něco donést, zatím jsem to nezjišťoval a pokladník se ještě neozval. Možná by mě to nemuselo stát nic, protože lednička v šatně už je docela plná.
Tvůj výkon podle fotbalových expertů proti Veselé byl výborný, jak ho hodnotíš sám a také výkon Vašeho týmu, v předešlém kole s Tečovicemi jste se trápili až do samotného závěru?
Já myslím, že to musí posoudit jiní, z pohledu hráče nevidím některé situace, co třeba trenér nebo ostatní experti podél hřiště. Nicméně během utkání jsem se cítil dobře a některé věci mi celkem vyšly, takže jsem se svým výkonem celkem spokojený. Výkon týmu si myslím, že byl jeden z nejlepších. Pomohli nám 3 rychlé góly, po kterých jsme zklidnili hru a zápas si užívali. Proti Tečovicím se nám naopak nepovedlo proměnit nějaké šance z úvodu utkání a tak to byl boj až do posledních minut se šťastným koncem pro nás.
Kde jsi začínal s fotbalem a jaká je zatím Tvoje kariéra, myslíš i na vyšší soutěž?
S fotbalem jsem začínal na Mladcové, abych se poté na několik roků přesunul do Zlína. Poslední rok v žákovské kategorii jsem odehrál už zase na Mladcové a zde pokračuji nadále. Na vyšší soutěž nemyslím, jedině v případě, že by se podařilo postoupit s Mladcovou, ale v jiném týmu určitě ne.
Jak se Ti hraje se svými spoluhráči, koho považuješ za největší tahouny Mladcové?
Se spoluhráči se mi hraje výborně. Za tahouny považuji oba stopery - Krávu s Blážou, v brance nestárnoucího Schumiho a co se týče hry dopředu, tak Jurču a Jirku Jaroše.
Co Tvoje další zájmy, kromě fotbalu a práce, komu fandíš a kdo je Tvým fotbalovým vzorem?
Fandím v podstatě všem zlínským týmům v jakémkoli sportu a co se týče fotbalového světa, tak Arsenalu. Dalšími zájmy jsou hokej a rally.
Jak hodnotíš dosavadní kola, kdo Tě nejvíc ze soupeřů překvapil a co říkáš na Vaše postavení v tabulce?
Kromě výsledku na Příluku, kde se nám zápas vyloženě nepovedl, si myslím že jsme dosavadními koly prošli celkem slušně co se týče výsledků i výkonů. Tomu odpovídá i naše postavení v tabulce, které doufám do konce podzimní části soutěže ještě vylepšíme. Ze soupeřů, se kterými jsme doposud hráli, mě překvapily asi Tečovice, které předvedly soustředěný a bojovný výkon po celé utkání.
O víkendu hrajete na horké půdě v Nevšové, co očekáváte od tohoto zápasu?
Bude to určitě těžký zápas, ale věřím, že pokud předvedeme týmový výkon od první do poslední minuty, tak bychom si z Nevšové mohli odvézt nějaké body. Bude to ale určitě vyhecované a domácí nám nedají žádný míč zadarmo.
Jak se Ti líbí náš nový portál o nižších soutěžích, jsou zde i statistiky jednotlivých hráčů, branky, karty, střídání - co by jsi ještě vylepšil na portálu fotbalunas.cz
Začal jsem jej navštěvovat teprve nedávno a moc se mi líbí. Jsem fanoušek uvedených statistik a rád je sleduji, takže určitě oceňuji práci, která za tímto vším stojí.
Redakce portálu www.fotbalunas.cz děkuje za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku