Postupu bychom se v Dívčicích nebránili, říká Muž kola Pavel Hezoučký

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pavle, na úvod gratuluji k výhře v anketě Muž kola. Už proběhly nějaké gratulace od spoluhráčů nebo okolí? Chtěl byste touto cestou někomu poděkovat?
Samozřejmě touto cestou bych chtěl poděkovat všem, kteří mi poslali hlas a zasloužili se tak toto ocenění.
Nejste prvním hráčem vašeho týmu, který tuto anketu ovládl. O zasílání hlasů se vám stará v týmu hlavně Honza Valenta, který je zároveň pokladník. Plánujete třeba nějakou menší pomstičku, abyste peníze z kasy dostali nazpět?
Pomstičku neplánuji. Kasu plním rád.
Ohlédneme – li se za loňskou sezonou, podzim by se dal nazvat v lepším případě zklamáním. Naopak jaro ukázalo, že patříte do horní poloviny tabulky. Souhlasíte? Jak byste zhodnotil loňskou sezonu vy?
Loňskou sezónu nemůžu hodnotit ze své strany, protože jsem neodehrál dostatečný počet zápasů. Takže těžko hledat příčiny.
Před startem té nadcházející jste odehráli velmi vydařenou přípravu, kdy jste porazili třeba Bavorovice, které spadly z I.A. třídy. Pak ovšem přišlo rychle vystřízlivění po domácí porážce se Žabovřeskami, kdy jste neproměnili v úvodu několik šancí a soupeř vás pak vyučil z produktivity. Byly vášnivé diskuze po zápase nebo jste si to v klidu vyříkali a soustředili se na zápas v Lipí?
Byl to náš první zápas s hrou na tři obránce, což nám moc nevyšlo. Bylo to první kolo, tak jsme to moc nehrotili a soustředili se na další zápas.
Ve šlágru kola jste ukázali větší herní kvalitu, než domácí. Navíc se dařilo týmu i střelecky. Jak byste zhodnotil výkon vašeho celku ze hřiště?
Zasloužená výhra. Byli jsme ve všem lepší. Myslím si, že branke jsme mohli dát daleko více.
Na hřišti Lipí jste vstřelil dvě branky. Mohl byste je popsat našim čtenářům?
První branka padla po výborvném balonu od Jirky Špána do vápna a já se z jedničky trefil do víka. Druhý gól po vyhrané hlavě Honzy Lexy a já pak přeloboval vyběhnutého golmana pod klacek.
V dalším kole narazíte na dalšího nepříjemného protivníka, tým z Úsilného. Budete chtít navázat na výhru v předchozím kole? Co očekáváte od soupeře a na koho si dát pozor?
Nemůžu doufat v nic jiného, než tři body. Byla by škoda nepotvrdit body z venku a hlavně vyjít podruhé doma bodově naprázdno.
Z doslechu vím, že byste se v Dívčicích nebránili postupu o soutěž výš. Kdo bude podle vás patřit k vašim největším konkurentům?
S postupovými ambicemi souhlasím, největší favorit na postup bude Loko ČB B.
Jaké byli vaše fotbalové začátky a kterými kluby jste prošel?
S fotbalem jsem začínal na Hluboké. A pak následovalo postupně Dynamo ČB, Olešník, VTJ, Zliv, Týn nad Vltavou a nyní Sport Club TJ MÍR Dívčice.
Na které působiště vzpomínáte nejraději. Je nějaká fotbalová vzpomínka nebo zážitek, na který nezapomenete?
Těžko hodnotit. Těch zážitků byla spousta.
Váš syn Pavel vám dělá radost ve Spartě. Nechybí ani pozvánky do mládežnických reprezentací. Věříte, že se brzy ukáže i mezi seniory?
Přál bych si to hrozně moc. Celá rodina mu moc fandíme (myšleno i TJ Mír Dívčice), ale je to ještě dlouhá cesta.
Ještě k vašemu synovi, který působí ve Spartě. Nevznikají při obědech, rozbroje mezi tchánem Pavlem, který je naopak slávista? Padne občas nějaká sázka nebo rýpnutí při tématu o pražských rivalech?
Samozřejmě hecování bývá, ale pořád držíme spolu.
Máte i jiné koníčky kromě fotbalu?
Jednoznačně facebook. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.