Bohumila Mencáka podporuje rodina i přítelkyně

Vítězem ankety Hráč kola se stal Bohumil Mencák z Myslibořic, který ve vyhraném utkání proti Koutům B zaznamenal jednu vstřelenou branku a tři gólové asistence. Nyní si s tímto hráčem přečtěte celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Bohouši, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Ahoj Radime. Děkuji Ti za blahopřání k mému premiérovému vítězství ve Vaší hlasovací anketě. Jestli můžu chtěl bych poděkovat všem co mi poslali svůj hlas, nebo několik hlasů. Hlavně bych chtěl poděkovat klukům z týmu za to, že mě zvolili ,,nejlepším´´ hráčem zápasu. Bez nich bych vlastně nemohl ani soutěžit. Dál bych chtěl poděkovat mojí přítelkyni, které mě přinutila se u Vás registrovat, abych si mohl poslat více hlasů (smích), protože si myslím, že zrovna tyto hlasy to mohli rozhodnout. Bylo to vážně do poslední chvíle o kousek, ale nakonec se to přiklonilo ke mě. Takže díky moc všem. Zápas z mého pohledu? Zvláštní. V prvním poločase jsme hráli dobře snad jen do prvního gólu. Po jeho vstřelení jakoby nás to ukolébalo a my přestali hrát. Kazili jsme spoustu přihrávek, ale zato soupeř přidal na obrátkách a z toho pramenil jejich ,,šatňák´´. Tam jsem se začal bát, aby nás to nepoložilo. O přestávce nám trenéři Tom s Lukim promluvili do duší no a druhý poločas to myslím bylo znát a my mohli zápas přetavit v naše první tři body v podzimní části.
Jak by jsi popsal svůj nedělní výkon?
Můj výkon bych popsal jako průměrný. I když konečná statistika 1+3 tomu neodpovídá, ale vážně. První poločas se kromě gólu, který přišel po mém centru na zadní tyč nepovedl snad nikomu z nás. Druhý poločas byl prostě o 100% lepší. Více jsme si to dávali a děkuji všem střelcům, že těch pár šancí, co se nám naskytlo proměnili v důležité góly. Kluci se krásně ukazovali a pokračovali v pohybu na bránu tak, jak to trénujeme na trénincích. Pak už jen stačilo zasunout.
Můžeš nám popsat tvoji branku z tvého pohledu?
Moje branka byla taková drmavrma. Myslím, že do vápna přišel nějaký přetažený balón na zadní tyč kde číhal Miloš. Mám pocit, že si míč nezpracoval zrovna ideálně a proto u něj byli okamžitě dva obránci a vytlačili ho mimo střeleckou pozici. Z těžké situace stačil ještě nakopnout míč někam před branku, kde jsem si tak nějak sbíhal vědomky, že by to tam mohlo přijít. Byl to takový padající list a já tísněn dvěma obránci stihl v pádu levačkou a z voleje s přispěním tyčky poprvé v tomto zápase taky skórovat. Byl to gól se štěstím.
Na jakých místech se chcete letos pohybovat?
No to nevím přesně. Když se naše vedení naleje (opije) myslí třeba na postup do okresního přeboru, ale po vystřízlivění to není tak horké. (smích). Nevím, ale myslím, že umístění na bedně by nám slušelo. Vůbec ale neznám kvalitu naších soupeřů, takže jakékoliv umístění do pátého místa bude úspěchem (pro mě).
Ještě se vrátíme k zápasu. Měl jsi prsty téměř ve všech vašich vstřelených brankách. Stane se s tebe spíše nahravač než střelec?
Je to asi zápas od zápasu. Při prvním domácím pohárovém utkání jsem dal myslím dva góly. Teď tři přihrávky. Asi to vyplyne ze situace a postupu na bránu. Kolikrát jsem velkej soukromník, ale kterej útočník není (smích). Nejlíp se to asi pozná na konci soutěže v tom, kde se umístím v tabulce střelců. I když to bude asi zkresnený páč jsem velký kopyto.
Máš před zápasem nějaký rituál a připravuješ se před zápasem nějak speciálně?
Před zápasem nic extra nemám. Snad jen že se snažím nijak moc nepřejídat na oběd a noc před zápasem neopít. Když jsem unevanej tak si rád lehnu a kouknu na telku.
Který tým podle tebe bude největším favoritem vaší skupiny?
TJ Myslibořice (smích). Ne fakt nevím. Já pořádně nevím na kolikátém místě skončili poslední sezónu soupeři. Moc to nesleduji. Jen kouknu na výsledky z posledního kola, přečtu si reporty a to je tak vše. Na tohle by Ti odpověděl Čáp.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě nejspíš přivedl taťka. Byl to fotbalový fanatik. Díky ale patří oběma rodičům. Kdo jiný pere zpocené věci, chystá čisté na zápas a stará se o Vás když ne mamka? Jsem zvědav jak se s tím popere moje přítelkyně, s kterou chystáme společné bydlení (smích). Má laťku nastavenou hodně vysoko. :-) Nevím jestli si to dobře pamatuji, ale vím, že jsem hrával jako malej chvilku v Hrotovicích, ale myslím, že to bylo možná jen pár tréninků. Takže klidně můžu říct, že celý můj fotbalový život je spjat s týmem TJ Myslibořice.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Moji oblíbení jsou všichni hráči, kterým to fotbalově myslí. I když se to pokazí, ale má to myšlenku tak je krásný se na to podívat. Dokážu pochválit dobrou střelu, nebo přihrávku soupeře.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Jednoznačně TJ Myslibořice.
Kolik si myslíš, že se zúčastní českých týmů skupinové fáze pohárové Evropy ?
Vím, že se nějaká pohárová Evropa hraje. Když je tam český tým tak mu fandím. Já vlastně ani neví, kolik jich tam je. Ale dostanou se tam aspoň dva!
Jaké máš koníčky?
Přítelkyně, rodina, dobří kamarádi, fotbal, rybaření, kolo, vše ostatní.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Asi komedie, ale neurazí ani dobrý horor.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Takové, na kterém si vážně pochutnám. Nemám vyhrazeno jen jedno. Sním skoro vše. A pití? No teď mi zachutnal Jack Daniels, Magnesia, víno, pít se musí...
Sleduješ naše webové stránky?
Jo jo koukám na ně pravidelně. Je pěkný když někdo jako ty nebo Vaše společnost odvádí poctivou práci a zástupci týmů jim pomáhají v podobě kvalitních reportů, zasílání fotek a tak. Děkuji Vám za Vaši práci. Jen tak dál.
Děkuji ti za pěkný rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.