ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 19.kolo Lubomír Šlapanský "Z toho jestli budou kluci na hřišti dřív než já si spoluhráči udělali soutěž."

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Včelnický stoper Lubomír Šlapanský ve zpovědi fotbalunas

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k zisku hráče kola. Ve vašem týmu jste jeden z posledních kdo toto ocenění ještě nezískal. Nedobírali si pro to třeba spoluhráči?
Děkuji. Ne, nedobírali. Spoluhráči jsou fajn. My tohle nějak neřešíme. Ale pokud se do sestavy někdo dostane, tak hlasujeme.
Kdo si myslíte, že vám poslal nejvíce hlasů?
Jo, tak to nevím (smích). Ale rodiče se snažili a myslím, že na tom mají velkou zásluhu. Vlastně i brácha, takže určitě hlasovala celá rodina.
Jaký byl zápas s Chlumem vašima očima?
Zápas mě moc nebavil. Protihráči pořád padali a rozhodčí jim to pískal. Ale myslím si, že jsme to odehráli slušně.
Napodzim jste v Kardašce remizovali. Co očekáváte od příštího zápasu?
Doufám, že doma vyhrajeme. Bude to těžší zápas, protože Kardašce se teď docela daří. Myslím si, že máme naběháno a natrénováno, proto věřím, že vyhrajeme.
Jaký je váš oblíbený klub a fotbalový vzor?
Fotbalový vzor jsem nikdy neměl. Co se týče klubů fandím Slávii.
Utkvěl vám nějaký zápas v paměti?
Nevím jestli si teď vyloženě vzpomenu. Třeba za dorost jsem jednou odehrál jen poločas a dal pět gólů. Tuším, že to bylo utkání proti Buku.
Jaká je vaše fotbalová kariéra a v kolika letech jste s fotbalem začínal?
S fotbalem jsem začínal v pěti letech a od té doby působím ve Včelnici.
Jak byste zatím shodnotil letošní sezónu?
Myslím si, že se nám daří a zatím jsme neprohráli. Doufám, že neprohrajeme do konce a udržíme si neporazitelnost v celém ročníku. Zatím jsme nic vyloženě nepokazili.
Sledujete už po očkuv dění v 1.A třídě?
Ani jsem se nějak nedíval. Vím, že tam vede Ševětín. A vím, že v 1.B skupině A vedou Nemanice a ty zatím také neprohrály.
Na podzim na vás Jakub Průša prozradil, že zatím co ostatní se ještě převlékají vy už se na hřišti rozcvičujete. Co je na tom pravdy?
Je pravda, že většinou jsem na hřišti první. Kluci si z toho udělali takovou soutěž a snaží se převléknout dříve než já. Já to jako soutěž neberu, ale kluci se tím baví.
Je to rychlým převlékáním nebo svědomitostí s rozcvičkou?
Spíše je to rychlostí jakou se převleču.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.