ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 17.kolo - Stanislav Pacholík: "Přezdívku Turbo vymyslel trenér mně."

Stanislav Pacholík je nejlepším střelcem 1.A. třídy dorostu a z lavičky útočí i na korunu krále střelců v 1.B. mezi muži!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký byl zápas s Lišovem vašima očima?
Řekl bych, že prvních dvacet minut jsme vůbec nehráli. A tak jsme jim dali trošku šanci. Pak jsme se začínali trošku rozehrávat. Když jsme dali první gól, potom už jsme začali hrát svojí hru. Po chvíli jsme dali druhého góla a to jsme udrželi do poločasu . Začal druhý poločas, když jsem se připravoval na střídání. Trenér mi dal ještě pár rad, které jsem se snažil plnit. Trochu jsem to tam rozběhal. Sice jsme dostali dva zbytečné góly, ale nepřestali jsme hrát. V závěru už jsme se do šance nedostali.
Připsal jste si další hattrick. Mělo to nějaký vliv na vaše úspory?
Určitě se mi ten zápas povedl a měl jsem z něho radost. Nepřemýšlím o tom, že nebudu chtít dát další góly. Budu se snažit vystřílet se do čela tabulky střelců.
Můžete popsat branky, které jste dával?
První gól jsem dal tak, že jsme útočili na soupeře. Marek Petráš dostal přihrávku do lajny a od rohového praporku to kopl pod sebe. Já si to zpracoval a vystřelil k tyčce. Druhý gól jsem dal zásluhou Luboše Šlapanského, jenž si prosóloval celé hřiště středem a na poslední chvíli mi přihrál lehce do běhu. Příhru jsem si dal pod kontrolu a vystřelil k levé tyči. Třetí gól se zrodil tak, že jsem dostal balón do běhu. Ten jsem si zastavil na velkém vápně a chtěl jsem přihrát do jasné pozice, ale protihráč zahrál rukou. A tak se kopala penalta. Tu jsem zakončil třetím gólem.
V posledních třech zápasech jste si připsal šest gólů a dělíte se o třetí místo mezi střelci. Budete útočit byť z lavičky na pozici nejlepšího kanonýra soutěže?
Ano, jak jsem již zmínil, určitě se budu snažit vystřílet do čela tabulky střelců.
V 1.A. třídě dorostu jste se již nejlepším střelcem stal a převzal jste z rukou hejtmana Zimoly a Karla Poborského ocenění. Kolik gólů jste musel nastřílet a jak jste si předávání užil?
Mně se povedlo jich nastřílet 39. Bylo to pro mě něco nového, takže jsem nevěděl co se na akci bude dít. Přišel jsem a poté se odehrál proslov. Pak se vyhlašovali nejlepší trenéři, střelci... Umístil jsem se tam a měl radost. A ano, užil jsem si to a snad tam budu i příště!
Jednou z vašich předností je bezesporu rychlost. Máte změřeno za kolik dáte stovku?
Naposledy na atletických závodech jsem ji zaběhl za 11,96 sekundy.
Kdo je ve vašem týmu největší "turbo" ?
Tuhle přezdívku vymyslel trenér mně, takže to asi budu já (smích).
Na podzim jste uvedl, že na základ zatím nemáte potřebnou fyzičku. Změnila se od té doby situace?
Určitě, trošku jsem nabral přes zimu rychlost, když jsme měli přípravu. Sice jsem tam byl jen párkrát, ale vybral jsem si zrovna dny, kdy se šlo to nejtěžší (smích). Tak se dá říct, že trochu ano.
Máte ve vašem týmu vypsanou odměnu pro krále střelců?
O tom nevím. Neslyšel jsem to, ale pokud ano, tak by to bylo super.
Jaké jsou vaše koníčky, když se zrovna nevěnujete fotbalu?
Když nemám fotbal, věnuji se atletice.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.