Hráč 16. kola, Miloslav Goll: Toto ocenění považuji hlavně za práci svých spoluhráčů

Hráčem šestnáctého kola III. třídy okresu Kolín (sk. B) se stal defenzívní záložník Čechie Tuklaty, Miloslav Goll. Svým výkonem přispěl k vybojovanému a cennému vítězství Čechie v Dobrém Poli 4:2. Navíc minutu před koncem vystřelil definitivní podobu výsledku. Milda nám ochotně odpověděl na pár otázek, i když to díky jeho pracovnímu vytížení trvalo o chviličku déle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mildo, gratuluji Vám k zisku tohoto ocenění. Představte se trochu čtenářům. Kdy, kde a jak jste se dostal k fotbalu?
Ke "kulatému nesmyslu" jsem se dostal již v dětství, kdy jsem si chodíval kopnout na plácek. Organizovaně jsem začal hrát asi ve 13 letech za malý pražský tým SK GORDIC Zlíchov (dnes FK Zlíchov 1914).
Který trenér vám dal nejvíce ať už po fotbalové stránce či případně životní?
Každý z trenérů mi dal mnoho, ať už po lidské, či sportovní stránce. Nedokážu říct, který byl ten nejlepší.
Kterými kluby jste prošel? Kde se vám líbilo?
Kluby byly jen dva. Výše zmíněný pražský klub SK GORDIC Zlíchov, kde jsem hrál převážně jen v mládežnických kategoriích a potom můj současný klub Čechie Tuklaty. Tady hraji s kratšími, či delšími přestávkami asi od roku 2006.
Na jakém postu hrajete a kde byste chtěl hrát? Co vám na tomto postu vyhovuje?
Považuji se za defenzivního záložníka. Rád se zapojím do kombinace a rád podporuji útočnou fázi hry. Moc vstřelených branek se ode mě očekávat nedá a o to více mě těší každý vstřelený gól, stejně tak jako ten poslední v Dobrém Poli.
Vraťme se k zápasu v Dobrém Poli. Jak se vám hrálo? Kdo ze soupeřů vám dělal největší potíže?
Zápas byl těžký. Hlavně terén byl velmi těžký. Místní správce by měl věnovat hřišti větší péči a občas jej posekat. :) Kvalita soupeře se nedá upřít, ale náš tým Čechie, odehrál zápas kompaktně a každý z nás dal do tohoto zápasu kus srdíčka a i s velkou mírou štěstí a podpory našeho brankáře jsme zápas dovedli ke sladkému vítězství.
V dalším kole jedete zase ven, do Dobřichova. Na jaře jste oba venkovní zápasy vyhráli . Co očekáváte od následujícího utkání?
Dobřichov hraje o záchranu a pokud si dobře pamatuji, tak hrají velmi tvrdý fotbal. Čeká nás opět těžká bitva. Jasný plán rychle vstřelit první branku a domácí mužstvo zlomit, stejně, tak jako se nám to podařilo na podzim u nás.
Znáte web Fotbal u nás? Co se vám na něm líbí, co byste změnil či přidal?
V životě jsem o tomto webu neslyšel. Tak asi přeji lepší propagaci.
Jak ocení kabina vaší výhru v anketě?
Vzhledem k tomu, že vítězství v této anketě považuji hlavně za jejich práci, tak to bude velmi vysoko ceněné vítězství.
Oslavíte to s přítelkyní? Má ráda fotbal? Fandí vám?
Přítelkyně byla tím oceněním velmi pobavena, stejně tak jako já. Fotbal není její srdeční záležitostí, tak jako pro mě, ale toleruje jej jako součást našeho života a občas se přijde i podívat na některý z našich zápasů. I při posledním zápase, kdy nebylo zrovna slunné odpoledne, tak nás podporovala z tribun. Takže ano je to můj fanoušek.
Čím se bavíte mimo práci a mimo fptbal? Jaké jsou vaše koníčky?
Fotbal je mým největším koníčkem. Ten považuji za srdcovou záležitost. Zbývající volný čas trávím jinými sporty, které jsou pro mě regenerací. Když zbyde čas, tak se rád věnuji i kultuře.
Co si dáte raději k obědu před zápasem - knedlo vepřo a nebo trochu těstovin s kuřecím?
Dám si to, na co mám chuť. Neřeším, jestli máme zápas nebo nikoliv.
Děkuji Vám za odpovědi a přeji další krásné fotbalové okamžiky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.