Pavel Hampl - Mám spoustu rituálů, a musím je vždy přesně dodržovat :-)

Pavel Hampl zcela jednoznačně vyhrál hlasování o hráče kola. Pavel začínal už v šesti letech v Mladé Boleslavi, kde byl do konce dorosteneckého věku. Poté byl několik let na hostování v Horkách nad Jizerou, a pak vystřídal pár klubů na půlročních hostováních. Na delších štacích byl ještě v Roždalovicích a v Libáni, kde už je s přestávkou přes deset let

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zajímavé pokračování. Z hráče podzimu, hned prvním hráčem kola. Gratuluji.
Děkuji
Vyhrál si hráče kola za zápas v Kopidlně. Jaký to byl zápas z tvého pohledu?
Byl to takový typický úvodní zápas jara. Oba týmy nekompletní a moc na koukání pro diváky to nebylo, ale máme bod a to je pro nás důležité. Domácí měli více šancí, ale my jsme to ukopali bojovností a štěstíčkem. Škoda jen těch penalt. Druhý bod mohl mít v naší situaci cenu zlata.
Co ten gól v úvodu. Popíšeš nám, co se stalo?
Byla to první minuta utkání a zbytečně jsme ztratili balon, kterého se ujal Machačný a dlouho si to šteloval na střelu. Já viděl, jak mu nabíhá do úplně volného prostoru útočník, a říkal jsem si, že to má Machačný proti větru, tak to nemůže přeci střílet a snaží se mě zmást a bude chtít poslat útočníka do samostatného úniku a já budu připraven mu ten pas sebrat. Ale bohužel Machačný vystřelil a dal krásnou branku.
Myslím, že sis v tomto zápase zachytal. Vzpomeneš si na nějaký zákrok, kde bys mohl říct „ jo, to se povedlo“
Zachytal jsem si opravdu hodně moc a někdy od 65.minuty jsem toho měl opravdu dost a musel jsem to vydýchávat. Při šancích domácích jsem měl spíše víc štěstí, než že bych to vychytal :-)
Jsi impulsivní gólman. Zařval sis v tomto zápase hodně?
V utkání jsem si nezařval vůbec. Měl jsem nějaké zdravotní problémy, takže jsem celé utkání mlčel. Asi tomu nikdo na stadionu nemohl uvěřit, že jsem nikomu nenadával a s nikým se nehádal :-)
Byla při penaltách nějaká šance někoho vychytat? Vyčítáš si něco?
Nevyčítám! Jak jsem již psal v minulých rozhovorech, já prostě penalty neumím chytat. I když v tomto rozstřelu mě domácí třikrát nepřekonali.
Mám takový gólmanský dotaz. Většina gólmanů říká, že je jedno jestli si zachytá hodně, anebo málo. Hlavně, že jsou doma body. Jak to je u tebe? Baví tě i zápas, ve kterém by sis nezachytal, a vyhráli jste?
V utkání, kdy bych si já nezachytal, se u nás v Libáni asi nedočkám. Ale přijal bych nějaké odpočinkové utkání, ve kterém bych nemusel nic řešit. Ale jsem názoru hlavně body.
Dokážeš se při tréninku vyhecovat stejně jako v zápase. Vím, že třeba náš gólman se pořád o něco sázel.
Vyhecovat se určitě dokážu a hecuji i spoluhráče. Je to potřeba, aby se více snažili a makali. Někdy je opravdu hodně potřeba je přesvědčit, aby makali.
Troufnul by sis na trestňák v zápase?
Na trestňák bych si troufl leda v jasně rozhodnutém utkání, ale penalty mě baví kopat a u nás v Libáni jsem je dlouho kopal. Dokonce jsem byl určen jako první v pořadí, kdo kopal. Proměnil jsem jich dost, přes dvacet určitě.
Máš nějaký předzápasový rituál?
Rituálů mám spoustu, a musím je vždy přesně dodržovat :-)
V příštím kole Vás doma čekají Kobylice, které posílily asi nejvíc ze všech týmů. Jak to vidíš?
O posílení Kobylic nic nevím, ale já vždy o týmu z Kobylic říkal, že je to jeden z nejlepších týmu v soutěži a překvapilo mě, že se neumístili do čtvrtého místa. Ale četl jsem, že nehraje Dominik Nový, takže si spíše myslím, že oslabili. Protože si myslím, že to byl jeden z nejlepších hráčů v celé soutěži. Utkání to bude určitě těžké, soupeř má určitě kvalitnější kádr a pojedou si k nám pro body. Ale my to snad opět odmakáme a pro získání nějakých bodů uděláme vše.
Jestli chceš, můžeš někoho pozdravit, nebo poslat vzkaz Vašim supr fanouškům.
Všem bych chtěl poděkovat za jejich přízeň, fandění a za hlasy které mi posílají.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku