Jakub Vaněček : Největší zbraň je v naší kombinační hře

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Jakube k vítězství v anketě. Podařilo se ti již někdy podobné ocenění získat?
Děkuji za gratulaci., V přípravce jsem na halových turnajích získal pár ocenění pro nejlepšího hráče nebo střelce. V mužské kategorii je toto ocenění první.
K titulu hráče kola ti pomohlo utkání na půdě Černíkovic. Jaké to z tvého pohledu bylo utkání?
Hned od začátku utkání jsme kontrolovali hru a vytvořili si několik velmi dobrých příležitostí, které se nám bohužel nepodařilo proměnit. Černikovice měly v prvním poločase jednu vyloženou šanci ale skvělým zákrokem nás podržel brankář. Druhá půle již byla zcela v naší režii a soupeře jsme skoro nepustili na naší půlku. Myslím, že jsme si zaslouženě odvezli 3 body. Jen škoda těch šanci, mohli jsme vyhrát větším rozdílem.
Do jarní části soutěže jste vstoupili v pozici jasného favorita na postup. Je pravda, že tuto sezónu nic jiného neberete?
Ano, rozhodně chceme postoupit do 1. A.třidy, myslim, že tým na to máme silný dostatečně, ale zda se nám to podaří se uvidí až někdy v červnu.
Své soupeře jste na podzim válcovali v mnoha případech rozdílem třídy. V čem lpí největší síla týmu Náchoda?
Největší zbraň je v naší kombinační hře, která když se nám daří tak jsme velice silní.
Jak proběhla hráči ne příliš oblíbená zimní příprava. Nakoukl jsi v ní do A-mužstva, které bude na jaře tvrdě bojovat o návrat do divize?
Zimní příprava proběhla společně s A-mužstvem a myslím, že byla celkem vydařená. Kratonohy již na jaře ztratily takže to vypadá opět o něco lépe. Nejdůležitější utkání bude za 14 dní, kdy hrajeme doma právě proti Kratonohám.
Popiš čtenářům svoji hráčskou kariéru.
Jako malý jsem začínal v České Skalici, kde také bydlím. V přípravce si mě vyhlédl trenér Náchoda a od té doby působím zde. S výjimkou sezóny 2011/2012, kterou jsem strávil v dorosteneckém týmu Slovanu Liberec.
Jaké jsou tvoje nejbližší sportovní ambice?
Nejspíš návrat s A-mužstvem do divize a usazení v základní sestavě prvního týmu.
Jakým aktivitám se věnuješ, když zrovna netrávíš čas na fotbalovém hřišti?
Velice rád si zahraji tenis nebo šipky.
V dalším utkání hostíte v Bělovsi rezervu Dvora Králové. S tímto soupeřem jste se již v této sezóně dvakrát utkali. Jaké očekáváš v neděli utkání?
Ani v jednom případě to nebylo jednoduché utkání. A to samé očekávám i v neděli. Myslím že dvůr přijede opět posílen o hráče A-mužstva jako tomu bylo v obou podzimních utkáních. Čeká nás tedy těžký zápas, ale věřím, že ho zvládneme a všechny body zůstanou doma.
děkuji Jakube za tvůj čas věnovaný tomuto rozhovoru a přeji tobě i celému týmu úspěšné tažení za postupem.
Také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku