Motivací jsou pro mě naši skvělí fanoušci, popisuje Hráč kola Ondřej Tupý

Fotbalista Ledců odehrál velmi povedené utkání (REPORT ZDE!) a za svůj výkon byl odměněn i gólem a od vás sedmatřiceti procenty všech hlasů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondřej, věděl jste o nominaci?
Věděl a tušil jsem, že by to mohlo dopadnout (úsměv).
Předpokládám, že u vás v týmu se dobíráte ohledně ankety již hned po zápase?
Tak trochu to tak je. Piva samozřejmě budou, radost mám velkou (úsměv).
Sledujete portál fotbalunas.cz?
Sleduji, líbí se mi. Hlavně statistiky, karty a podobně. Můžu sledovat i kamarády z jiných soutěží a klubů.
Jak byste duel proti Líním zhodnotil?
Ze začátku jsme na ně vlétli, dařilo se nám v útoku, soupeř působil zakřiknutě, až jsem si říkal, proč jsou tak vysoko v tabulce. O přestávce jsme si domlouvali, že to nesmíme podcenit, jenže Líně hru zjednodušily, hrály na své malé technické hráče, navíc brzy jsme dostali gól, pak druhý a už se to na nás valilo.
Jak jste viděl branku ze svého pohledu?
Já jsem dostal balon na půlce a naznačoval přihrávku do lajny, to jsem si rozmyslel a míč zatáhl prostředkem hřiště. Nikdo mě moc nenapadal, až jsem se divil. Stoper místo ke mně udělal krok ode mě, tak jsem si to připravil na pravou, snažil jsem se mířit na zadní tyč. Ovšem trefil pouze hráče před sebou, od něj se mi to odrazilo zpět a dorážka šla prakticky do prázdné.
Nyní vás čeká opět těžký zápas v Nečtinách, co od něj očekáváte?
Jsou nepříjemné, hraje se tam na špatné povrchu, bude to těžké. Ani nevím, jestli jsme tam někdy vyhráli. Bod jsme určitě brali, tak uvidíme tentokráte.
Jako tým jste se v úvodu trápili, čím to, že se vše zlomilo?
Já byl první dva zápasy na dovolené a u ostatních to bylo podobné. Poté jsme se již dali dohromady i s novými hráči jsme se sehráli. Nyní to docela klape a i dopředu.
Pojďme přímo k vám. Jak jste si a kdy našel k fotbalu cestu?
Táta mě vzal na hřiště do Ledec, hrál jsem zde za žáky. Jenže se postupem času rozpadli, tak jsem zamířil do Chotíkova, pak do dorostu do Horní Břízy, ale za muže už jsem nechtěl a kvůli kamarádům a fanouškům jsem se vrátil.
Vyhovuje vám váš post?
Vždy jsem hrál stopera, pak obránce, ale pořád jsem se snažil útočit. V dorostu mě trenér dal na zálohu a i v Ledcích bylo vzadu plno, tak mě to vyhovovalo.
Máte svůj fotbalový vzor?
Vzor ne, ale motivací jsou pro mě spíše fanoušci, kteří jsou u nás skvělí a v hojném počtu jezdí i ven. Proto mě to baví.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho nejen sportovních úspěchů!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.