Miroslav Vokroj hovořil i o rozhodujícím momentu nedělního klání: Na faul to nevypadalo

Jsme zpět s dalším rozhovorem hráče kola, kterého jste si v otevřeném hlasování sami vybrali. Hlasů nám přišlo opravdu mnoho, tentokrát dokonce možná nejvíce v celém letošní ročníku, za což Vám mockrát děkujeme. Teď už ale k rozhovoru. Nejvíce jste jich totiž poslali Miroslavu Vokroji (Tatran Přimda) z Přimdy, který minimálně na chvíli přetrhl dominanci Studánky. A proč jste si ho vybrali? Miroslav rozhodl jediným gólem v utkání v devadesáté minutě duel mezi Přimdou a Sedlištěm a celkově hrál velmi dobře. V našem rozhovoru jsme se ale zaměřili spíše na spornou situaci, která mu předcházela a poté jsme se také na chvíli zastavili u jeho sobotní svatby. "Ano, svatba mě asi nakopla i fotbalově, takže to byl šťastný krok.", usmívá se novomanžel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Miroslave, zastavme se rovnou u toho pikantního závěru Vašeho víkendového utkání. Konkrétně tedy u té situace, která předcházela Vaší rozhodující trefě. Co se tam stalo?
Myslím, že to byla hodně sporná situace, na faul to nevypadalo, ale rozhodčí je na hřišti pánem a pískl faul, navíc historie se ptát na faul nebude, pouze na výsledek, takže jsem rád že jsem to takhle trefil.
Myslíte si tedy, že sudí pochybil a ovlivnil utkání?
Nevím, řekl bych, že i rozhodčí to má na hřišti těžké, má vteřinu na to, rozhodnout se, nevím, co k tomu více říct.
Dobře, pryč už od toho. Věřil jste v tu chvíli ještě ve Vaší výhru, nebo už jste se smiřoval s dělbou bodů?
Hraji o vítězství do poslední chvíle, takže jsem o tom moc nepřemýšlel, pravda ale je, že to na dělbu bodů vypadalo. Navíc, Sedlišťští vůbec nehrají špatně, v první půli jsme měli i hodně štěstí.
Když jste si stavěl míč k zahrání přímého kopu, věděl jste, že budete pálit?
Určitě ano. Mám na starost všechny standartní situace, takže to rád zkouším a konečně to takhle vyšlo.
Pro Přimdu jsou ty body jistě důležité, myslíte, že Vás mohou nakopnout?
Věřím, že už nás nakoplo utkání v Damnově, v týmu je lepší nálada a po dvou výhrách se se nám lépe dýchá.
Čím to ale vlastně je, že se Vám po sestupu zatím tolik nedařilo?
Tým se tvoří za pochodu, konečně jsme se začali scházet. Tam to dříve vázlo a bál jsem se, aby jsme vůbec dohráli sezónu, ale už se to lepší a věřím, že se začne více dařit. Fotbalisty na to máme.
Dalšího sestupu se tedy neobáváte?
Vůbec ne, jak říkám, tým si začíná pomalu sedat a doufám, že půjdeme už jen vzhůru.
Na čem musíte ale zapracovat, aby se Vaše výsledky zlepšily?
Asi na všem, disciplína atd.. Ale kluci ví sami, co zlepšit, aby výsledky byly lepší. Stále je co zlepšovat. Tým máme zkušený.
O které pozice chcete ještě letos bojovat?
Tak já osobně jsem rád, že jsme opustili poslední místo a věřím, že poslední tři utkání zvládneme s plným počtem bodů a budeme se moci s větším klidem připravit na druhou část sezony.
Teď Vás čeká utkání v Sulislavi, což také není zrovna nejsilnější soupeř. Co si od utkání slibujete a co bude klíčové?
Nejsilnější není, ale v posledním kole bodoval naplno. Určitě budeme chtít vyhrát a potvrdit body z předchozích dvou utkání. Rozhodne to, zda budeme hrát naši hru. Nerad prohrávám, takže zvítězíme alespoň 3:0.
Na závěr se pojďme zastavit ještě trochu u Vašeho osobního života. Podle mých zpráv jste se stal čerstvým novomanželem. Rád bych Vám jménem celého webu i fanoušků pogratuloval a popřál mnoho štěstí.
Máte dobré informace. Moc vám všem děkuji, určitě mě to moc potěšilo.
Když situaci trochu odlehčíme, tak minimálně po fotbalové stránce to zatím vypadá, že to byl velmi šťastný a povzbuzující krok, že? O víkendu jste získali tři body, vy jste rozhodl utkání a nyní jste uspěl v anketě, co na to říkáte?
Fotbal miluji, takže ano. Pro mě velice šťastný krok. Navíc jsem rád za kluky, že se nám, jako týmu, začalo dařit, snad nám to vydrží i nadále.
Věděl jste vůbec, že jste se do sestavy dostal a dělal jste si nějaké naděje na výhru?
Portál sleduji, takže věděl, koukám na vše, výsledky, články, sestavy, i vítěze a rozhovory. Naděje jsem si nedělal, dařilo se více klukům z jiných týmů, a proto jsem favorizoval spíše je.
Je na závěr něco, co byste rád vzkázal našim čtenářům, kteří rozhodli o Vašem vítězství?
Hlavně bych rád poděkoval za hlasy klukům z týmu. Hlavně Slávovi, on už bude vědět, a bratrovi. Moc děkuji, budu se snažit, abych v sestavě nebyl naposledy.
Miroslave, děkuji za rozhovor a přeji mnoho úspěchů v osobním, ale i fotbalovém životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.