ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 10.kolo Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016 - Michalem Pelánem

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte průběhu minulého utkání, jaký jste měl Vy osobně pocit ze zápasu, bylo udržet čisté konto proti lídrovi tabulky z Moravce obtížné?
Pro nás velice těžké utkání, ke kterému jsme přistoupili zodpovědným výkonem a získali cenný bod. I když při troše štěstí a přesnosti v koncovce jsme mohli mít body tři. To by byla ale pro Moravec krutá porážka. Má v týmu mladé talentované kluky, kteří jsou rychlí a s míčem to umí. Vědí o sobě a předvádí pěkný kombinační fotbal. Troufám si říct, že jsme proti lepšímu týmu v B.třídě nehráli a je to můj kandidát na postup. Jinak osobně jsem se na zápas celkem těšil. Minulé utkání v Měříně jsem kluky moc nepodržel, tak jsem jim to chtěl teď vrátit, což se podařilo a vychytaná nula? To je třešnička na dortu, o kterou se zasloužil celý tým svým výkonem.
Byl nějaký zákrok, který byste ohodnotil jako mimořádně obtížný a vydařený?
Nepříjemný byl v 1. půlce přímák od Juračky, který šel k tyči a těsně předemnou skočil. To jsem si říkal, že to mám v bráně, ale naštěstí z toho byl jen roh. To nás Moravec měl pod tlakem a chvíli na to, po propadeném míči ve vápně, střílel zblízka Hladík. To ani sám nevím jak, ale zase z toho měli hosté jen roh. Po zbytek zápasu již výborně přede mnou pracovala obrana a já těch situací k řešení neměl tolik.
Máte ambice probojovat se do áčka a třeba i přispět k postupu do divize?
Probíral jsem to s trenérem áčka a řekl jsem, že dokud se neprohraje, tak tam nevlezu. Takže, kdybych se tam měl postavit až v divizi, určitě bych se nezlobil. :) Jinak momentálně není důvod něco měnit. Nám se s béčkem celkem daří a áčku ještě víc s Karlem v bráně. Má fazónu jako hrom a chytá jak ďábel.
Kdo Vás k fotbalu přivedl?
Rodiče. To u nás bylo celkem daný, že se moje cesty budou ubírat tímto směrem, neboť s fotbalem začínali i moji starší bratři a já chtěl dělat to, co oni. S Tomášem hraji doteď
Nejkrásnější fotbalový zážitek?
Pro mě je to po každé výhře nebo dobrým výkonu krásný zážitek, ale nejkrásnější byla asi výhra krajského přeboru s mladším dorostem
Nejhorší fotbalový zážitek?
No těch bylo, radši ani nevzpomínám :). Momentálně asi první dva góly v Měříně, oba "houslema".
Oblíbený fotbalový tým?
Manchester United.
Jaký je Váš fotbalový sen?
Tak ten na hřišti je ve zdraví vydržet, chytat co nejdéle a překonat parťáka Vlastu Šulu. Mimo hřiště shlédnout zápas United na Old Trafford.
Jakým způsobem jste v létě relaxoval, jste také vyznavačem jiných sportů?
Jelikož jsem ještě student, tak jsem celé prázdniny strávil s přítelkyní ve Švýcarsku. Přes týden jsme pracovali (sběr tabáku) a o víkendech výletovali a poznávali krásy Švýcarska. V zimě hraji ještě hokej, ale jinak mě baví téměř každý sport (až na šachy), když je čas a není fotbal. Jízda na kole, sjezdové lyžování, volejbal atd..
Co říkáte na server fotbalunas. cz?
Je super, mám k tomu jen slova chvály. Je to krok vpřed v dnešní době. Je objektivní a člověk má možnost dozvědět se tolik zajímavostí z jakékoliv amatérské soutěže.
Co říkáte tomu, že jste zvítězil v silné konkurenci hráčů Kněžic, Šebkovic i jiných týmů? Věděl jste, že máte tak silnou fanouškovskou základnu?
Jsem za to rád a těší mě to. No to jsem nevěděl a moc jim děkuji za hlasy. Ale myslím si, že z velké části je to i práce kluků z kabiny, za což jim musím taky poděkovat, ovšem v trošku jiné formě než slovní.
Oblíbené jídlo a pití?
Pečený losos s hranolkami a k tomu dvanáctka Plzeň. Ale jinak každé, které mi chutná.
Oblíbený film?
Těch je víc, ale asi Vykoupení z věznice Shawshank.
S kým byste chtěl ztroskotat na pustém ostrově?
S klukama z kabiny společně s ledničkou, abychom s ní trochu pohnuli. Ta je totiž plná pokladů :). Vysvobodit by nás pak mohly přítelkyně.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.