Rozhovor s hráčem kola MARKEM DAŇKEM: Za úspěchem stojí především skvělý kolektiv v kabině

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V poměrně napínavém hlasování jste byl zvolen hráčem kola. Sledoval jste nějak hlasování, přispěli svými hlasy i hráči z kabiny?
Hlasování jsem sledoval spíše díky své mámě, která hlasování sledovala intenzivně a mám pocit, že pár hlasů přišlo jak od ní tak z kabiny.
O víkendu jste uspěli na hřišti nebezpečné Vrchoviny. Jak se zápas vyvíjel z Vašeho pohledu?
Musím Vám dát za pravdu, že Vrchovina ukázala své kvality a v první půlce si vytvořila poměrně slibné šance, na štěstí pro nás neskórovala. Do druhé půlky jsme nastupovali s tím, že zatlačíme na soupeře a vytvoříme si nějaké šance my, což se nám i povedlo a dokonce jsme i skórovali, což nám dodalo dávku klidu.
K vítězství svého týmu jste přispěl brankou, která se později ukázala jako vítězná. Myslíte, že právě Vaše branka definitivně zlomila odpor soupeře?
Za branku jsem samozřejmě rád, určitě to pro nás bylo v jisté míře takovou pojistkou, ale raději bych byl, kdyby vítězný gól byl ten první.
Vy jste do Líšně přišel před pěti lety z Blažovic. Tak jak jste zatím v brněnském klubu spokojený?
V klubu panuje přátelská a rodinná atmosféra, což se mi libí
Dostáváte se jako mladý hráč B týmu přes týden pravidelně do konfrontace s Vaším druholigovým áčkem?
Spíše se nepotkáváme.
Na poměry divize jste stále velmi mladý hráč. Máte nějaké osobní fotbalové cíle?
Jen aby mě fotbal bavil co nejdéle
Váš tým před časem hrál ještě krajský přebor, nyní hraje špičku tabulky v divizi. Co si myslíte, že stojí za takovým vzestupem líšeňské rezervy a máte v klubu ambice dostat se v dalších letech ještě o soutěž výše?
Za úspěchem stojí především skvělý kolektiv v kabině. A ambice máme ty nejvyšší.
O víkendu přivítáte na svém hřišti Pelhřimov. Co od tohoto zápasu očekáváte?
Soupeř je podobný tým jako my, mladý perspektivní a navíc je také nováčkem soutěže. Od zápasu očekávám silové a soubojové utkaní, ale věřím že utkaní nepodceníme a zvládneme ho.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.