Tomáš Duba: S průběžným třetím místem panuje spokojenost

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V posledním utkání jste zvítězili ve Žďáru nad Sázavou. Jak toto utkání hodnotíte z Vašeho pohledu?
Jednalo se o první zápas a hned derby se sousedním Žďárem. Utkání bylo velice náročné. Začátek byl takový nervózní, poté jsme se dostali do vedení a uklidnili se. Červená karta určitě ovlivnila průběh zápasu, ale nevzdali jsme se a naopak jsme vstřelili další branku a domácí snížili až v závěru.
Zhruba 60 minut jste s týmem hráli v oslabení. Jak toto utkání bylo náročné po fyzické stránce?
Samozřejmě je to po fyzické stránce hodně náročné, ale celý tým se semkl a zvládl to. V zimě se dobře trénovalo, bojovali jsme jeden za druhého jako tým a dopadlo to pro nás vítězstvím.
Jak podle Vás vyloučení ovlivnilo kvalitu utkání?
Po vyloučení jsme se více stáhli a hráli z bloku. Domácí kombinovali, ale nemohli se dostat do vápna, kromě nějakých centrů. My jsme čekali na jejich chyby a povedlo se nám vstřelit druhý gól.
Vy jste v 75. minutě zvyšoval na 2:0. Věřil jste, že tento gól vám zajistí tři body? Přeci jen se soupeř do mnoha šancí nedostával.
Ano věřil jsem ve vítězství. Zbývalo 15 minut a soupeř moc šancí na skórování neměl. Naše obrana v čele s brankářem většinu situací zvládla.
Když se přesuneme k Vám, ve Vrchovině jste již šestým rokem. Jak jste zde spokojený a co Vás tak dlouho drží v tomto klubu?
Spokojený v klubu jsem, máme skvělou partu. Celou dobu se zde hrála MSFL, takže to byla atraktivní adresa pro hráče i fanoušky.
Neuvažoval jste za dobu svého působení ve Vrchovině o přestupu? Neměl jste nějaké zajímavé nabídky?
Nabídky v průběhu let nějaké byly, ale vždycky jsem zůstal ve Vrchovině.
S Vrchovinou jste aktuálně na třetím místě tabulky. Máte s týmem do dalších let ambice zabojovat o účast v MSFL?
To je spíše otázka na vedení klubu. My se samozřejmě chceme pohybovat v tabulce co nejvýše a soupeřit s těmi nejlepšími. Myslím, že s průběžným třetím místem panuje spokojenost.
V dalším kole se Váš tým postaví Pelhřimovu. Co od tohoto zápasu očekáváte?
Zápas bude určitě těžký. Hrajeme venku a Pelhřimov nám bude chtít zápas znepříjemnit a vyhrát. Navíc jejich trenér nás dříve trénoval a určitě se na nás dobře připraví. My chceme navázat na výhru a potvrdit to i v dalším zápase.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.