Trenér mi zakázal přehazovat brankáře, říká hráč 1. kola Dominik Hora

Hráčem 1.kola se stal Dominik Hora. Útočník Rožďalovic dvakrát přeloboval brankáře Pátku a jeho tým díky němu pomýšlel na zisk třech bodů. Nakonec z toho byla remíza. Dominik je třetím hráčem Rožďalovic, který se stal v této sezoně hráčem kola. Vy si nyní můžete přečíst rozhovor s Dominikem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dominiku, vstřelil jsi dvě branky v Pátku. Můžeš nám své branky popsat?
První branka padla hned zkraje zápasu, kdy jsem dostal od Kuby Čapka nádherný balón za obranu a při výběhu brankáře jsem ho přeloboval. Druhá branka padla po vyhraném hlavičkovém souboji a nepochopitelném výběhu brankáře jsem též přeloboval. Od trenéra jsem měl zakázáno přehazovat brankáře, tak věřím že teď už to mám dovoleno.
Remizovali jste 3:3. Se ziskem bodu je spokojenost? Přeci jen jste se sedm minut před koncem dostali do vedení.
Se ziskem bodů určitě spokojený nejsme. Výhra byla blízko, ale branka na 3:3 byla výstavní. Myslím, že takhle to už nikdy netrefí.
Vstřelil jsi v této sezoně šest branek. Minulou sezonu jsi dával gól za gólem v okresním přeboru. Jsi s počtem vstřelených branek spokojený nebo by jsi jich chtěl mít na svém kontě více?
S počtem rozhodně spokojený nejsem, kdybych dal alespoň polovinu šancí co jsem na podzim měl, tak bych byl na nějakých 15 brankách.
V sezoně 21/22 jste sestoupili a získali jste pouhých čtrnáct bodů. Letos jich máte už osmnáct. V čem vidíš největší rozdíly oproti již zmiňované sezoně?
Tak rozhodně v příchodu dvou posil, Tomáše Živnůstky a Martina Grospiče. Oba jsou nadstandardní hráči. Potom bych určitě zmínil naše dva dorostence Pavla Rulce a Jakuba Čapka, kteří si už našli místo v základní sestavě.
V Rožďalovicích hraješ celý život. Jaký moment nebo momenty ti utkvěly nejvíce v paměti?
Tak nejvíc asi momenty v mládeži, když jsme hrávali krajské soutěže a jezdili po celém kraji. A momentálně mi dělá radost náš dorost, který třetí sezonu společně s Lukášem Dontem vedeme.
V posledním kole přivítáte na svém hřišti Pečky. Co od utkání očekáváš?
Čekáme další těžký zápas, ale jdeme ho jednoznačně vyhrát a připsat si pátou domácí výhru v řadě.
Zimní přestávka bude jako každý rok dlouhá. Jak se na pauzu těšíš?
Tak na pauzu se těším, ale i tak s klukama využíváme místní umělku a jednou týdně si chodíme zahrát a lehce se udržovat. A volný čas budu trávit více s rodinou na kterou nebylo o víkendech tolik času.
Po Lukáši Dontovi a Martinu Grospičovi jsi třetím hráčem Rožďalovic, který vyhrál hráče kola. Máš z výsledku radost?
Tak určitě to potěší a mám z toho radost.
Chtěl by jsi říct něco na závěr?
Fanouškům a čtenářům děkuji za hlasy a naším fanouškům děkuji za velkou podporu při podzimních zápasech a tímto bych je chtěl pozvat na sobotní domácí poslední zápas.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.