Věřím, že podobné výkony budu moct podávat častěji, říká hráč 11. kola Jakub Zajíc

Vítězem ankety o hráče 11. kola 1.B třídy sk.C se stal Jakub Zajíc. Útočník Peček nastřílel čtyři branky na domácím hřišti do sítě Paběnic. Trenér Buřič po zápase řekl, že občas přiváděl obránce Paběnic k šílenství. Za svůj výkon se zaslouženě stává hráčem kola. Vy si nyní můžete přečíst rozhovor s Jakubem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jakube, vyhráli jste vysoko 8:1. Jaké utkání bylo z tvého pohledu?
Zápas určitě nebyl jednoduchý, jak se může podle konečného výsledku zdát. Před zápasem jsme si řekli pár pokynů, jak proti soupeři hrát a z toho jsme těžili od prvních minut.
Nastřílel jsi čtyři branky. Můžeš nám své góly popsat?
První branka padla už v úvodu zápasu, kdy jsem dostal od Tomáše Holuba míč za obranu a následně jsem napodruhé překonal brankáře hostů. Druhá branka padla těsně před koncem poločasu, kdy jsem se po vhazování uvolnil z kraje hřiště a vystřelil jsem na bližší tyč soupeřovi brány. Třetí branka padla po změně stran, když jsem si ve vápně zpracoval míč a následně obstřelil brankáře a poslední zásah jsem přidal po rozehraném rohovém kopu, kde jsem se prosadil na přední tyči.
Je ti teprve 18 let. Už se ti v dospělém fotbale povedl podobný střelecký výkon?
Už jsem se v dospělém fotbale párkrát prosadil, ale vždy to bylo maximálně jednou nebo dvakrát za zápas. Takže tento střelecký výkon je pro mě zatím největší.
Trenér Buřič na tebe nešetřil chválou. Je to pro tebe motivace do další práce?
Určitě je to pro mě motivace do dalších zápasů a samozřejmě mě to potěšilo. Věřím, že podobné výkony budu moct podávat častěji.
Několik tvých spoluhráčů už anketu o hráče kola vyhrálo. Sledujete v kabině naší anketu a co pro tebe vítězství v anketě znamená?
Ano, anketu sledujeme a moc si toho vážím, že jsem ji vyhrál. Samozřejmě nějakému menšímu přispění do kasy se určitě nevyhnu.
Máš ambice si vyzkoušet i vyšší soutěž než je 1.B třída?
V momentální chvíli určitě ne. Jsem v současném týmu spokojen a určitě bych nechtěl nikam odcházet.
O víkendu jedete do Ostré. Co od utkání očekáváš a můžeme se těšit na tvůj další střelecký koncert?
Zápas v Ostré bude určitě velmi náročný, ještě navíc se hraje na soupeřově půdě, ale věřím, že by jsme mohli přivést tři body, kdybych k tomu přispěl nějakou brankou, budu jedině rád.
Chtěl by jsi říct něco na závěr?
Chtěl bych poděkovat spoluhráčům a kamarádům, kteří pro mě hlasovali a moc si toho vážím.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.