Rozumím si se všemi co mají rádi pivo, jídlo a hazardní hry, říká hráč kola Denis Klíma

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj, zvítězil si v anketě o nejlepšího hráče 8. kola III. třídy, co na to říkáš?
Ahoj, těžko uvěřit tomu, že jsem se dostal do sestavy kola a že jsem vyhrál? Tomu absolutně nerozumím (smích). Chtěl bych tímto všem poděkovat za hlasy, hlavně spoluhráčům z týmu, kteří si vzali dovolenou v práci a hlasovali celé dny a někteří blázni i celé noci.
Prosím, ohodnoť váš zápas v Hodějovicích. Jak se hrálo tobě osobně a co říkáš na výkon celého týmu?
Do Hodějovic jsme přijeli napravit domácí prohru a nechali jsme na hřišti všechno. Na oko to nebyl moc pohledný zápas, bylo to spíše bojovné utkání, ale celý tým tam nechal vše a zaslouženě jsme vyhráli.
V zápase jste v poločase vedli pouze 1:0 věřil si, že zápas dotáhnete do vítězného konce?
Vyšel nám start do utkání a brzy jsme šli do vedení. První poločas jsme vyhráli 1:0. Druhý poločas jsme byli opět lepším týmem a přidali druhý gól. Zbytek zápasu jsme si ještě vypracovali pár šancí, ale další branky jsme nepřidali.
S kým si nejvíce rozumíš na hřišti a s kým mimo hřiště?
Na hřišti mi kryje záda blázen, magor a zkušený player Filip Šafránek, takže asi s nim. A když i ten pohoří, tak Wenca Sýkorů to za námi vždycky zavře (smích). Mimo hřiště se všemi co mají rádi pivo, jídlo a hazardní hry.
Od tajného zdroje jsme se slyšeli, že jsi největší alkoholik z týmu. Co nám k tomu řekneš?
S tímto rozhodně nemohu souhlasit, největší alkoholik jak to tak bývá u většiny týmů je brankář. Náš Wendy, když mu to sedne je schopný vypít celou hospodu i s výčepním.
Nyní přivítáte Nové Hrady. Co od zápasu očekáváš?
Určitě to bude těžký zápas, Hrady jsou tvrdý soupeř, takže čekám hodně bojovné utkání plné soubojů. Nesmíme soupeře podcenit a přistoupit k utkání zodpovědně. Chceme potvrdit vydřené body z Hodějovic a necháme na hřišti všechno!
Na jaký zápas se v sezoně nejvíce těšíš?
Nejvíce se asi těším na Čtyrák, jelikož jsem tam hrával v žácích a dorostu. Takže tam mám spoustu kamarádů.
Co považuješ za tvůj největší osobní a týmový úspěch?
Nejvíce si vážím, že jsem byl u toho, když jsme postoupili s Bavorovicemi z 1.B do 1.A a pak hned do KP. Také vítězství KP žáků a dorostu. A v neposlední řadě, loňský postup ze IV. třídy a doufám, že po letošní sezóně seznam rozšíříme (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.