Do Městce jedeme vyhrát, říká hráč 10. kola Petr Šťastný

Vítězem ankety o hráče 10. kola 1.B třídy sk.C se stal Petr Šťastný. Obránce Pátku se podílel na výhře svého týmu proti Sadské. Dobře dirigoval obranu a ta toho Sadské příliš nedovolila. Pátek vyhrál s čistým kontem. Za svůj výkon byl pochválen i svými spoluhráči. Vy si nyní můžete přečíst rozhovor s Petrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, vyhráli jste vysoko 7:0. Jak utkání probíhalo z tvého pohledu?
Z mého pohledu jsme dominovali už od prvních minut a tak to bylo po celý zápas.
V obraně jste si počínali na jedničku, udrželi jste čisté konto a bylo to druhé čisté konto v sezoně. Panuje spokojenost s obrannou hrou?
Spokojenost je vždycky, když se udrží čisté konto, když nedostaneš, nemůžeš prohrát. Bránit musí celý tým, není to jen o obraně, takže spokojenost.
Po Jiřím Kohoutkovi jsi druhým nejzkušenějším hráčem v Pátku. Pomáháš v Pátku s výchovou mladých talentů? Nebo se jim snažíš aspoň předat nějaké zkušenosti v tréninku?
Jirka je legenda a je jen škoda, že nejdou zastavit roky. Je to chlapík na pravém místě nejen na hřišti. S dětmi moc nepomáhám, protože sám jsem pořád dítě.
Dozvěděla jsem se, že jsi na tréninku dostal od jednoho z mladých hráčů housle tam a zpátky. Jak tyto situace zvládáš? Přejdeš to s humorem nebo se to v tobě drží delší dobu?
To bych moc nechtěl komentovat, ale je to pravda a doufám, že už to bylo poprvé a naposledy. Ale já to tomu mladému holomkovi jednou vrátím.
Hráči Pátku často ovládnou hlasování o hráče kola. Cítíš, že máte velkou podporu fanoušků?
Fotbal se hraje pro fanoušky a lidé okolo fotbalu v Pátku pro to žijou a dělají všechno pro to, aby se to posouvalo dál a dál.
V příštím kole vás čeká derby na půdě Městce Králové. Městec je ve formě a je na prvním místě. Co očekáváš od derby?
Do Městce jedeme vyhrát, takže tři body.
Chtěl by jsi na závěr něco říct?
Děkuji všem co mi poslali hlasy. Fotbal je nejkrásnější sport na světě, spojuje lidi, tak proč si to neužívat dokud to jde.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.