Vždycky to může být lepší, ale i horší, říká hráč 7. kola Tomáš Holub

Vítězem ankety o hráče 6. kola 1.B třídy sk.C se stal Tomáš Holub. Hráč AFK Pečky pomohl svému týmu dvěma góly v utkání s Býchory. První brankou utkání vyrovnal a druhou v nastaveném čase rozhodl o vítězství svého týmu. Dostal pochvalu od trenéra a po zásluze se stal hráčem kola. Nyní si můžete přečíst rozhovor s Tomášem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, vstřelil jsi proti Býchorům dvě branky, můžeš nám je popsat?
První můj gól řadím mezi ty nejhezčí, které jsem kdy dal. Dostal jsem balón na středu hřiště a zkusil jsem z velké dálky překvapit golmana, střela mi zrovna sedla a skončila přímo v horním růžku soupeřovi svatyně. Druhý gól skvěle připravil Kříva (Tomáš Křivský), když se krásně uvolnil ve velkém vápně a předložil balón na hranici vápna Zajdovi (Jakub Zajíc), který mi ještě svoji přihrávkou vylepšil pozici a já s pomocí teče hostujícího obránce dopravil míč do sítě.
Vyhráli jste, ale prohrávali jste o dva góly v poločase. Tak jaké to bylo utkání z tvého pohledu?
První poločas byl tragický. Nedařilo se nám držet balón, soupeř nás dobře dostupoval a byl vždy o krok před námi. Kdyby měl poločasový náskok větší než 2:0, nikdo by se nemohl divit. Každopádně do druhého poločasu jsme udělali pár změn, začali jsme bojovat a hra se zlepšila. A nakonec sklapla Csaplárova past a mohli jsme se radovat z vítězství. Ale musím pochválit soupeře, který podal dobrý výkon, určitě bych je v tabulce řadil výše, než se aktuálně nachází.
Máš na svém kontě už tři branky. Na jakém čísle by jsi se chtěl na konci sezony zastavit, aby jsi mohl říct, že jsi spokojený?
Upřímně mám na svém kontě pouze branky dvě, jednu mám připsanou neprávem. Samozřejmě bych se chtěl dostat na co největší číslo, ale z postu defenzivního záložníka, jsem spokojený i s dvěma brankami, které jsem zatím dal.
Od úvodu sezony máte divoké výsledky. Jak jste v Pečkách spokojeni po pěti odehraných kolech?
Vždycky to může být lepší, ale vždycky to může být i horší. V tuhle chvíli si myslím že jsme na hranici mezi spokojeností a nespokojeností.
V minulém rozhovoru jsi si pochvaloval vysoké divácké návštěvy v Pečkách. Je úleva, že jste teď konečně před vlastními fanoušky vyhráli?
Určitě ano, divácké návštěvy v Pečkách jsou skvělé a určitě je dobré, že jsme doma konečně zvítězili. Tímto bych chtěl poděkovat Všem fanouškům, kteří nás chodí podporovat.
Dozvěděla jsem se, že máš před zápasem takový svůj rituál. Co by jsi nám k tomu řekl?
Tak k tomu není moc co říct. Každý kdo zná kulestroj od Angry Beards, tak ví, že pokud ho použijete, tak to tam dole máte jako v bavlnce. Doporučuji Všem hráčům.
V dalším kole jedete do Pátku. Co očekáváš od tohoto utkání a bude nějaké vzájemné “hecování” s Markem Ramšákem se kterým se znáš?
Ano s Markem jsme dobří přátelé, dá se říct že jedna rodina (přítel mé sestry). Pátek má kvalitní kádr, mají tam spoustu skvěle technicky i fyzicky vybavených hráčů. Čekám hodně těžké utkání, ale doufám, že jsme schopni si z Pátku odvézt všechny tři body. Nicméně musíme na hřišti nechat všechno a uvidí se, kdo nakonec bude šťastnějším týmem. S Markem máme takovou malou sázku v podobě zaplacení večeře, uvidíme kdo v tomhle mini souboji zvítězí. Doufám, že já.
Máš radost z výsledku hlasování?
Určitě radost z hlasování mám. Chtěl bych poděkovat Všem přátelům, rodině a spoluhráčům, že pro mě hlasovali. Vážím si toho.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.