ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Matyášem Cempírkem- 3.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký byl zápas s rezervou Malše Roudné z vašeho pohledu?
Zapas nebyl žádný zázrak. Bylo nás málo a nebyli jsme v plné sestavě, ale díky bohu jsme to zvládli, když už ne fotbalově tak aspoň silou, pílí a pořádnou chutí vyhrát a ukázat jim, kdo je lepší.
S jakým umístěním Ledenic by jste byl spokojen na konci sezony?
Doufám že co nejvýš, máme chuť vyhrávat a půjdeme si za tím. Když vše dobře půjde do 3 místa by jsme byli spokojeni. Ale samozřejmě se budeme rvát o první 2 příčky a každý pozná co Ledenice dokážou.
Jaké nastaly změny v letní pauze v hráčském kádru Ledenic?
Letos se nějaké velké změny neděli, kromě návratu z pauzy Lukáše Winklera jsme v dost podobné sestavě, jako v minule sezoně.
Kdo podle vás bude patřit mezi nejlepší tři týmy soutěže?
Krumlov bude určitě těžký soupeř, je nový ve skupině a myslím si, že to bude dost zajímavý zapas. Boršov, Olešnice a Lhenice budou taky zajímavý soupeři. S Boršovem je to vždycky těžké a Lhenice budeme mít, stejně jako Krumlov poprvé ve skupině, takže pořádně nevíme co čekat. Olešnice nás čeká tento týden, takže je na co se těšit.
Další kolo jedete do Olešnice, jaký zápas očekáváte?
Zapas s Olešnici je pro nás vždycky těžky. Je to občas vyhrocené a oba tymy máme chuť vyhrát za každou cenu. Snad se nám zápas podaří a vyhrajeme. Poslední zápas jsme vyhráli 8:5, ale ke konci už byli aktivnější a byl to těžký zápas.
Jaká je vaše oblíbená značka brankařských rukavic a kopaček?
Oblíbená značka je Uhlsport. Jsou to skvělé rukavice s úžasnym gripem. Další jsou 1NX rukavice. Jsou brutálně levný od mladého brankaře z Anglie a nemůžu si je vynachválit. Poměr cena výkon je to asi nejlepší volba. Kopačky jasně vedou Nike. Už od mala je používám a neznám lepši. Poslední modely Phantom GX jsou zatím nejlepší, co Nike udělal.
Jaké jsou vaše další koníčky kromě fotbalu?
Konzole poslední dobou vede společně s motokárama.
Jaký je váš oblíbený tým a hráč?
Oblíbený tým je PSG, 2 roky jsem působil v jejich akademii a Tomaš Maxa bude mít radost, že to zmiňuju. Je to pro mě srdcovka. Hráč bude asi Zlatan Ibrahimovic a jako brankař to aktuálně bude Jordan Pickford
Děkuji za rozhovor
Také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.